Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin, Belediye Başkanları, İl Meclis Başkanı, İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Ak Parti İl binasında gerçekleştirilen Danışma Meclisinin Divan Başkanlığını, İl Sekreteri Muharrem Çiftçibaşı yaptı.

Açılış konuşmasını Mahmut Peşin yaptı. Peşin, teşkilat çalışmaları ve seçim sonuçlarını değerlendirdi.

‘’Ak Parti Niğde’de Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy aldı . Hem Cumhurbaşkanlığı, hem Milletvekilliğinde ortalamamız Türkiye’de alınan oy oranlarının üzerinde. Teşkilat Başkanımız sayın Mustafa Ataş bu başarıdan dolayı teşekkürlerini iletti. Bizler mevcut vekil sayımızı koruduk . Cumhurbaşkanımız Niğde Mitingini gittiği her yerde örnek olarak gösterdi ve övgü ile bahsetti. Sonuç hamdolsun güzel oldu. Önümüzde önemli bir seçim daha var. Yerel seçimlerde de, İl, ilçeler ve Beldelerde istediğimiz sonuçları yakalamak için şimdiden çalışmalarımıza başladık. Aday adayı olacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Bizim tek  amacımız var, yaşadığımız kente ve ülkemize hizmet etmek. Bunun için gayret edecek, teşkilat olarak çalışmalarımıza ara vermeden liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde devam edeceğiz’’ dedi.

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Belediye çalışmalarından bahsetti. Yaz ayının girmesi ile birlikte, asfaltlama, sosyal alanlar, mahallerin ihtiyaçları gibi , kentin ihtiyaçlarının giderilmesi için yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun; ‘’Seçimde gösterdiğiniz gayret dolayısıyla hepinize çok teşekkür ediyorum. Aldığımız bu görevi Mecliste en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. 2 aylık Meclis tatili dolayısıyla Niğde’de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gece gündüz durmadan hizmet etmek üzere bu göreve geldik. Hiçbir terör örgütü ve oyunların birliğimizi bozmasına müsaade etmeden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizi güçlü konuma getirmek için çalışıyoruz. Niğde’mizin devam eden projelerini yakından takip ediyoruz. Yeni projelerle ilimizin gelişmesi için önümüzdeki 5 yılı en verimle şekilde kullanmak tek hedefimizdir’’ dedi.

Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, sorumluluklarının fazla olduğunu, bunun bilincinde hareket ettiklerini ifade ederek şunları dile getirdi; ‘’Tüm teşkilatımıza seçim çalışmalarında gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ediyorum. 24 Haziran’da milletvekili olarak seçilmemiz ile birlikte ciddi bir çalışma sürecine girdik. Meclis tatile girmeden önce 2 önemli yasayı meclisten geçirdik. Sağlık ve bedelli askerlik yasaları. 2 aylık  meclis tatilinde ilimizde önemli çalışmalar yapacağız. Bu sürede eksiklerimiz neler, ne yapılması gerekiyor gibi konularda istişareler yapacak, bunları rapor haline getirerek tatil sonrası ilgili bakanlıklarımız ile görüşerek sonuç almak için gayret edeceğiz. Belediye başkanlığında aday olacak herkese eşit mesafedeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız adaylarımızı açıkladıktan sonra, kazanması için bizlerde her türlü desteği ve çalışmayı yapacağız.’’ dedi.

İl Danışma Meclisi Toplantısının basına kapalı bölümünde, teşkilat çalışmaları ile alakalı konular hakkında istişareler yapıldı.
 
Editör: TE Bilişim