Ak Parti Niğde İl Teşkilatı, 27.Dönem için Milletvekilliği başvurusunda bulunan aday adaylarının tanıtımını yaptı. Niğde Nar Sosyal Tesislerinde sadece teşkilatın katıldığı tanıtım toplantısında 24 aday konuşma yaparak kendini tanıttı.

Mevcut Vekiller katılmadı

İl Başkanı Mahmut Peşin bir konuşma yaparak aday adaylarına tavsiyelerde bulundu ve Cumhur İttifakı ile 24 Haziran’da tarih yazacaklarını belirtti.
Peşin konuşmasında; ‘’ 24 adayımızdan 3 tanesi listeye girecek. Geriye kalan 21 arkadaşımızdan şunu hassaten rica ediyorum. Sanki aday seçilmiş gibi sahada 24 Haziran’a kadar bizimle kol kola çalışmalısınız. Partimizin zafer kazanması için her birimize ayrı ayrı görev düşüyor. Görüyorsunuz karşımızda her oyunu meşru gören bir kitle var. 15 Vekili hülle yoluyla başka bir partiye kiralayan, ardından ‘’şu parti ile beni yan yana asla gösteremezsiniz’’ diyenler, dün akşam itibari ile ittifakta anlaştılar. 24 Haziran’da büyük bir hezimete uğrayacağını anlayan partiler, Mecliste koltuk kapabilmek için şimdi her yolu deniyorlar. Ama ne plan yaparlarsa yapsınlar, siyasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek hangi anlaşmaları yaparlarsa yapsınlar , Recep Tayyip Erdoğan’ı deviremeyecekler. Bizler liderimize sahip çıkacak, en yük oyla Cumhur İttifakını sandıktan güçlenmiş olarak çıkaracağız.

Çok çalışacağız ve 24 Haziran’da hedefimize ulaşacağız.  Bunun için teşkilatımızın her bir bireyine büyük görevler düşüyor. Özellikle siz kıymetli aday adaylarımıza.  Biliyorsunuz, Takım oyununu başarıyla yürütmek çok daha önemli"  Siyaset tek kişilik bir oyun değildir. Siyaset bir ekip işidir, kadro işidir. Bizim gibi siyasette bir davası olan bir parti için bu takım oyununu başarıyla yürütmek çok daha önemli.  Bizler 24 Haziran’da liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan olarak seçecek, ve ilimizden de Allah’ın izni ile 3 milletvekili çıkararak, Mecliste güçlü bir konuma geleceğiz. Sadece Başkan seçmek yetmiyor bildiğiniz gibi, Cumhur İttifakı ile birlikte Meclisin büyük çoğunluğunu kazanmamız gerekiyor.

Biz bir ve beraber olduğumuz müddetçe Allah’ın izni ile başarımız daim olacaktır. Ak Parti Niğde 27.Dönem Milletvekili Aday Adaylarımızın temayül öncesi teşkilat mensuplarımıza tanıtım toplantısını gerçekleştirdik. 24 aday Niğde'den Ak Parti Milletvekili seçilmek için başvuruda bulundu. Her birine teşekkür ediyor, aday adaylık sürecinde başarılar diliyorum. Seçilecek 3 Milletvekili adayımızın ilimiz için şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. " dedi.


Daha sonra 24 Milletvekili aday adayı kürsüye çıkarak, kendilerini tanıttılar ve neden Milletvekili aday adayı olduklarını anlattılar.

Ak Parti Niğde Teşkilatı, Cumartesi günü Nar Sosyal Tesislerinde Temayül Yoklaması yapacak. Oylar açılmadan Genel Merkezin görevlendirdiği Milletvekilleri tarafından Genel Merkeze götürülecek ve sayımlar burada gerçekleştirilecek. Sıralamaya girecek 3 milletvekilinin adı Ak Parti Genel Başkanı ve  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı sonrasında açıklanacak.

İşte Ak Parti’den 27.Dönem Milletvekili olabilmek için başvuran isimler;  Ahmet Şahin, Ahmet Özmen, Alpaslan Kavaklıoğlu, Alpaslan Düzgün, Atila Eker, Deniz Yavuz, Doğan Gündoğdu, Erdoğan Özegen, Fatma Büyükakkaş, İbrahim Bıçkı, İdris Turgut, Kemal Yavuz, Mahmut Selim Albayrak, Mahmut Uğur Çetin, Muharrem Selamoğlu, Mustafa Özkul, Mustafa Doğan Şahiner, Reyhan Sayın, Sedat Çağlar, Selim Gültekin, Soner Halisdemir, Yaşar Ataç, Yavuz Ergun, Ömer Selvi
 
Editör: TE Bilişim