Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, Çiftlik ilçesine bağlı Sultanpınar Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin beraberinde Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel ve Ak Parti Çiftlik İlçe Başkanı Cevat Temur ile birlikte Çiftlik ilçesine bağlı Sultanpınar Köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Peşin, vatandaşların sorunlarını, istek ve önerileri dinledi.

Sultanpınar Köyü sakinleri köyde yıllar önce kurulan kalkınma kooperatifi nedeniyle birçok köylünün sorun yaşadığını belirterek, sorunun çözümü noktasında Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin’den çalışma yapmasını istediler. Konuyu araştıracaklarını belirten Peşin, sorunun çözümü noktasında gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ettiklerini belirterek, “Hemşerilerimizle bir olmaya sohbet etmeye, sorunları yerinde dinleyerek çözümü noktasında çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Ak Parti milletimizin partisidir. İstişarenin, çözümün üretmenin ve paylaşmanın da öncüsü Ak kadrolarımızla birlikte milletimizin emrindeyiz. Çiftlik ilçemizde köy ziyaretleri kapsamında Sultanpınar Köyü sakinleriyle bir araya geldik. Hemşerilerimizle sohbet ettik, köyümüzün eksikliklerini yerinde inceledik. Sultanpınarlı hemşerilerimizin sıcak ilgisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim