AK Parti tarafından Türkiye Genelinde başlatılan üyelik seferberliğinde her yıl 1 milyon üye çalışmasında bu ay ki sıralamada Niğde ikinci sırayı aldı. Büyük bir özveri ile çalışmalara aralıksız devam eden AK Parti Niğde İl Gençlik Kolları başkanlığı bu başarının her zaman devam edeceğini vurguladı.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Avukat İbrahim Baloğlu;’’ AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezimizin yeni üye çalışmasında bu ay Türkiye genelinde 51 şehir arasında en başarılı iller arasına AK Parti Niğde Gençlik Kolları olarak Niğde’mizin ismini 2.sıraya yazdırdık.

Biz gelecek nesilleri düşünüyor, gelecek nesiller için çalışıyoruz. Bu çalışmayı her daim nesilden nesile aktarmak için var gücümüz ile gece gündüz demeden çalışarak başaracağız. Gençler olarak Güçlü Türkiye’nin büyümesinde her zaman var gücümüzle en ön saflarda çalışacağız. Bu başarıyı gönülden gönüle taşıyacağız. AK Parti Niğde Gençlik Kolları olarak durmadan, yorulmadan inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz.

Bu başarıya ulaşmamızda yanımızda olan, bizlere her daim varlıklarını hissettiren İl Başkanımız sn. Mahmut Peşin, Milletvekillerimiz sn. Yavuz Ergun ve sn. Selim Gültekin, Belediye Başkanımız sn. Emrah Özdemir ve İl Genel Meclis Başkanımız sn. Bülent Küçüktuna başta olmak üzere tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyor; aramıza yeni katılan genç kardeşlerime hoşgeldiniz diyorum.

Editör: TE Bilişim