Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ve Erdoğan Özegen önceki gün de Kayırlı, Bozköy, Ovalıbağ, Narköy ve Kitrelilerle buluştu. Bakan Taner Yıldız’ın Edikli’deki mitinginin ardından bu köy ve kasabalardaki programlara dâhil olan AK Partili adaylar, burada coşkulu kalabalıklarla karşılandı. Adaylar vatandaşlara hitaben yaptıkları konuşmalarda istikrar vurgusu yaparak Niğdelilerden 12 Haziran için destek istedi.
 
Kavaklıoğlu gelecek nesiller için destek istedi.
Seçim gezilerindeki köy ve kasabalarda AK Parti icraatlarından bahseden Alpaslan Kavaklıoğlu, halktan gördükleri ilgiden memnun olduğunu ifade etti. Kavaklıoğlu konuşmasında şunları söyledi: “AK Parti’nin 8,5 yılda neler yaptığını görüyorsunuz. Bu icraatları yaparken bir de engeller vardı. 12 Haziran, bu engellerden kurtulmamız için de bir milat olacak. Sizler bu seçimde bize destek verirseniz milletin önü açılacak ve gelecek nesillere çok daha güzel bir ülke bırakacağız” dedi.
 
Selvi: “Milletimiz için gerçekçi ve etkili projelerimizle geliyoruz”
Niğdelilerden kendilerini Ankara’ya 3 milletvekili olarak göndermelerini isteyen Ömer Selvi ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “8,5 yıldır halkın politikası neyse AK Parti’nin politikası da o. Çünkü AK Parti milletin iradesinin yansımasıdır. Bugün muhalefet bol kesen atabiliyor çünkü onların iktidar olma diye durumları da yok düşünceleri de. Ama biz sorumluluk sahibiyiz. Milletimiz en iyisine layıktır biz de milletimiz için gerçekçi ve etkili projelerimizle geliyoruz. Şimdiye kadar biz milleti hiç unutmadık millet de bizi sandıkta hiç unutmadı. Milletin sorunları bizim sorunlarımızdır. İnşallah hep birlikte üstesinden geleceğiz” diye konuştu.
 
Özegen: “Trafo için ödenen mühendislik ücretine son”
Erdoğan Özegen ise konuşmasında Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın Niğde’ye gelmesiyle elektrik sorunları konusundaki kazanımlardan bahsetti. Özegen artık çiftçiden tarımsal sulama nedeniyle elektrik kullanan çiftçilerin trafo hizmeti adı altında mühendislik ücreti ödemeleri uygulamasına artık son verildiğini belirtti. Medaş Dağıtım Şirketi’ne ödenen avukatlık ücreti konusunda da çalışma olacağını ifade eden Özegen, ayrıca AK Parti hükümetinin eğitimdeki büyük desteklerinden bahsetti.
 
 
 
Editör: TE Bilişim