Memur-Sen’i ziyaret eden Kavaklıoğlu; “Yeni Anayasa için STK’ların görüşlerini alacağız” dedi.
 
AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ve İl Başkanı Muzaffer Şahiner, Memur-Sen Niğde İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, seçim döneminde geldikleri Sivil Toplum Kuruluşlarını seçimden sonra görüş alışverişinde bulunmak için ziyaret ettiklerini söyledi.
Kavaklıoğlu, sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini vurgulayarak; “Memur sendikaları ve Memur-Sen bizim için çok önemli yol göstericiler arasında yer alıyor. Biz STK’ların görüşlerini çok önemsiyoruz. Yeni Anayasa çalışmaları sırasında bütün sivil toplum kuruluşlarının olduğu gibi Memur-Sen’in istek ve önerilerini de dikkate alacağız” şeklinde konuştu.
Memur-Sen İl Başkanı Celalettin Özüdoğru tarafından karşılanan milletvekilleri, Memur-Sen’e bağlı sendika başkanı ve üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu. Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde için yeni bir dönemin başladığını belirterek, Türkiye'nin demokrasisini ve özgürlükler alanını genişletme misyonlarını kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.
Ak Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi de Niğde için yapılacak daha çok şey olduğunu ve bu sürecin yeni başladığını belirterek, bu dönemde bir önceki dönemde yapılan yatırımların daha da fazlasını Niğde’ye getirecekleri söyledi.


Editör: TE Bilişim