Ak Parti Niğde Milletvekili adayları Niğde’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

 

Yaklaşık 500 kişinin katılımıyla gerçekleşen yemekli istişare toplantısında Başbakan’ın Niğde’ye gelişi ile alakalı değerlendirmelerde bulunuldu.

Ak Parti Niğde Milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Eroğan Özegen ve Yaşar Ataç toplantıya katılan tüm sivil toplum kuruluşlarına özellikle teşekkür ettiler. Niğde’nin öncelikli problemleri, ileriye dönük beklentileri, daha fazla kalkınabilmesi için bu buluşmanın çok önemli olduğunu ifade eden Milletvekili adayları;  ‘’STK  yöneticilerinin fikirleri bizim için çok önemli, bu amaçla sizlerle bir araya gelerek fikirlerinizi, projelerinizi ve önerilerinizi dinlemek istedik’’ diyerek STK’ların görüşlerini tek tek dinlediler ve not aldılar.

Geniş katılımla gerçekleşen toplantıda söz alan STK yöneticileri, Niğde için gerekli olan projelerin neler olduğunu, sorunlarını, öncelikli çözülmesi gereken konuları dile getirdiler. Başbakan’ın Niğde’ye gelişinin bir fırsat olduğunu ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek gerektiğini ifade eden STK yöneticileri, kendilerinin görüşlerinin sorulmasının, Niğde için yapılacak projelerin ortak bir akılla dile getirilmesinin önemli olduğunu, bu sebeple bu programı organize eden Milletvekili adaylarına özellikle şükranlarını ilettiler.

 

Ak Parti Niğde Milletvekili adayları, STK’lar ile bundan sonra da bir araya geleceklerini, Niğde’nin büyümesi için el ele  vererek daha büyük başarılar elde edeceklerinin altını çizdiler.





Editör: TE Bilişim