Ürettiği projelerle adından sıkça söz ettiren, şehrin önemli meselelerine el atan merkez ilçe; asli görevini de en iyi şekilde yapıyor.


Teşkilatlanma da bu asli görevlerden ilki olarak dikkat çekiyor. Cuma günü Ovacık, Uluağaç, Kiçiağaç, Çavdarlı ve Değirmenli’yi ziyaret eden Ak Parti Merkez İlçe Heyeti bölge halkı ile kucaklaştı. Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör’ün başkanlık ettiği heyet, yöre halkıyla ikili temaslarda bulunurken yerel yöneticilerle de bir araya geldiler. Esnaf Ziyaretleri ile halkla iç içe girme fırsatı bulan heyet, kahvehane ziyaretleriyle de icraatları değerlendirme imkânı buldular.

 

Vaat Değil İcraat

 

         Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör Cuma günkü gezi esnasında yaptığı açıklamada “Bu seyahatlerimizin asıl gayesi teşkilatlanma çalışmalarını sahaya indirmek, teşkilatlarımız yerinde görmek, eksikleri ve sorunları yerinde çözmektir. Ak Parti İktidara gelinceye kadar gerek ülke genelinde gerek bölgemizde siyaset vaatlerle yapılıyordu. Fakat bu değişti. Artık icraat var. Gün artık icraat günüdür. Vaatlere halkın karnı tok. Biz de bu gün teşkilatlanma çalışmalarımıza son noktayı koymak ve icraatlarımızı anlatmak için yollardayız.” Dedi.

 

Teşkilat Gezileri Cumartesi Günü de Devam Etti

        

Cumartesi günü de Kayırlı, Narköy, Gösterli, Bağlama, Kömürcü, Hasaköy ve  Tıran’ı  Ziyaret eden Ak Parti Heyeti yoğun ilgi ve alaka ile karşılandı. Heyet gittiği yerlerdeki yerel yöneticiler ve Ak Parti Temsilcileri ile esnaf ve kahvehane ziyareti yaptılar. Teşkilatlanmaya verilen önemin genel merkezden geldiğinin altını çizen Güngör; “Haziran sonu itibarı ile merkeze bağlı bütün belde ve köyleri tek tek ziyaret etmeyi planlıyoruz. Gerek belde teşkilatlarımızı gerek mahalle ve köy teşkilatlarımızı diri ve zinde tutmak için bu şekilde sahadayız. Bu Pazar seçim varmış gibi çalışıyoruz.”dedi.







Editör: TE Bilişim