Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Üyeleriyle bir araya geldi.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın gerçekleştirdiği davete, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, AK Parti İlçe Başkanı Latif Güngör, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kirazcı ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

Düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuşan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Burada hep beraber AK Parti çatısı altında AK Parti ailesi olarak aslında önemli bir görev üstlenmiş bulunuyoruz. Bizim görevimizle sizin göreviniz arasında aslında bir fark yok. Sonuç itibariyle amacımız ülkeye ve insanlığa hizmet etmek. Bizim sorumluluk içerisinde olduğumuz bölgeler bulunduğumuz Niğde Belediyesi sınırları içerisinde olan bölgeler, Merkez İlçe Yönetimi’ndeki arkadaşlarında sorumluluğunda olan bölgeler ise Elmalı Kasabası’ndan, Koyunlu Kasabası’ndan Niğde’ye kadar yani bütün yerel noktalar kendi sorumluluk alanı içersindeki bölgeler. Ama sonuçta başarı da bir kişiye mahsus olmaz başarısızlıkta. Her ikisi de yine bu teşkilatın tüm fertlerini birleştiren teşkilata mahsus olur. Dolayısıyla bizde Belediye Başkanı isek teşkilatın bir unsuruyuz ve bu teşkilatın yetiştirdiği ve buraya getirdiği bir kişiyiz. Onun için birbirimizden farkımız yok hepimiz hizmet eden bir yapı içersindeyiz.” şeklinde konuştu.


İl Başkanı Muzaffer Şahiner, İlçe Başkanı Latif Güngör, Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kirazcı ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Üyeleri, Başkan Akdoğan’a vermiş olduğu desteklerden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

 




Editör: TE Bilişim