Niğde AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı, kurmuş olduğu AR-GE birimi ve çalışma komisyonları ile Niğde'nin geleceğine ışık tutarken, aynı zamanda Niğde'nin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlamayı hedefliyor.

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör; “Siyasetin proje üretmek olduğunu biz Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik ve bu anlayışı kendimize prensip edindik” dedi. Güngör; işsizliğin Niğde’miz için önemli bir sorun olduğunu bu problemin aşılabilmesi için Niğde’mize yeni yatırımların gelmesi, bunun için de siyasetin ve siyasetçilerin projeler üreterek Niğde’mizin önünü açması gerektiğini vurguladı, bu manada merkez ilçe teşkilatı olarak, istihdamı artıracak projeler üzerinde çalıştıklarını belirtti.

 

ÇAĞRI MERKEZİ PROJESİ

 

AK Parti Merkez İlçe AR-GE birimi ve oluşturulan çalışma komisyonları ile birçok projeyi yürütmeye devam ediyor.

 

Çözüm üretmenin bir ekip işi olduğunu unutmadan çalışmalarını sürdüren Merkez İlçenin, ürettiği ve en çok ses getiren proje olarak göze çarpan projelerinden biride Niğde'ye kurulmasıyla istihdam sağlayacak olan Çağrı Merkezi (Call Center) projesi.

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör proje ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; " Türkiye'ye yön veren AK Parti Teşkilatı mensupları olarak Niğde'ye nasıl katkı sağlayabiliriz sorusuna cevap aramaya başladık. Bulduğumuz cevaplardan birisi de Çağrı Merkezi Projesi oldu” dedi.

 

Bu projeye çok inandıklarını belirten Güngör, “Bu proje Niğde'ye hem ekonomik manada hem de istihdam açısından katkı sağlaması yönüyle bizleri çok heyecanlandırıyor. Heyecanımız bütün ekibe yansımış durumda. Çalışmalarımıza hızla devam etmekteyiz” diye konuştu.

 

HER ŞEY BİR GAZETE HABERİYLE BAŞLADI

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Güngör; “Her şey bir gazete haberinde Yozgat'a çağrı merkezi açıldı haberini görmemizle Niğde'ye de neden kurulmasın diye düşünerek başladı. Çağrı Merkezi Projesi için hemen bir ekip kurarak çalışmalara başladık. AR-GE Başkanımız Bahri Kilit öncülüğünde kurulan ekibimizin yoğun ve özverili çalışmalarıyla Türkiye ve Dünyadaki çağrı merkezlerinin kurulma aşamalarını inceledik. Proje ekibimiz Niğde de araştırmalarına başlayarak gerekli alt yapının olup olmadığını araştırdılar ve birçok kurumu ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular” diye sözlerine devam etti.

Komisyon olarak ilk Türk Telekom’u ziyaret ettiklerini vurgulayan Güngör, Niğde'de fiber optik alt yapı olduğu ve Çağrı Merkezi için uygun olduğunu öğrendiklerini, sonrasında MEDAŞ’la görüşme yapılarak enerji alt yapısı hakkında da bilgi aldıklarını belirtti.

Çağrı Merkezi için kalifiye eleman yetiştirilmesi için Halk Eğitimle görüşmelerde bulunarak verilebilecek eğitimler hakkında bilgi alış verişin de bulunuldu. İş-Kur Müdürlüğü ile görüşülerek bu eğitimlerin sertifikalı ve İş-Kur destekli olması yönünde çalışmalar yapıldı.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Çağrı Merkezi projesinin hayata geçirilmesi için üzerine düşen görevi yapacaklarını belirterek Merkez İlçe Teşkilatının çalışmalarını destekledi. Milletvekillerimiz Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi Ankara ile yapılacak bağlantılarda projeyi destekleyeceklerini belirtirken bürokratik engelleri aşma noktasında Merkez İlçenin yanında olduklarına değindi.

 

BÜYÜK FİRMALARLA BİREBİR GÖRÜŞTÜK, NİĞDE’MİZİ TANITTIK

 

AK Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Çağrı Merkezi Komisyon üyelerinden Davut Yüksel ve Merkez İlçe Halkla İlişkiler Birim Başkanı Cihan Kavak, Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen Call Center Zirvesi'nde iki günlük yoğun programlara katılması sonucu hem ayrıntılı bilgi edinerek, hem de Turkcell, Assistt, Yapı Kredi, Coca Cola,D Smart, Sony, Teknosa, Unilever gibi firmalarla bir araya gelerek ikili temaslarda bulundular. Zirvede call center direktörleri ile görüşme fırsatı yakaladılar.

 

Yapılan görüşmeler sırasında Turcell Global Çağrı Merkezi Direktörü Akın Akalın ve Yapı Kredi Bankası Çağrı Merkezi Müdürü Berkay Güven, Niğde'nin Teşvikte 5. Bölgeye alınmasından dolayı 2013 yılı yatırım planına alınabileceğini söyleyerek incelemeler için Niğde'ye gelmeleri adına söz aldık.

 

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı olarak,  Call Center zirvesine Türkiye’den katılan tek siyasi parti temsilcisi olmamızın yanında, bu denli büyük firmalara Niğde’mizi tanıtabilmenin gururunu yaşıyoruz.”

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, Çağrı Merkezi projesinde çalışmalarını geliştirerek devam edeceklerini söyledi. AR-GE birimlerimizde Akkaya Barajı sorunu gibi birçok sorun için proje yürütmeye devam ettiklerini belirtti.

 

Güngör, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetiminin güçlü ve kalifiye bir kadroya sahip olmalarının avantajıyla Türkiye'deki gelişmeleri ve değişimi Niğde'ye yansıtmaya yönelik çalışmalar sürdürdüklerini ve yeni projeler geliştirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. 





 

Editör: TE Bilişim