AK Parti Niğde İl Başkanlığı, Merkez İlçe ve Altunhisar ilçeleri için teşkilat içinde temayül yoklaması yaptı. Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç ve Altunhisar İlçe Başkanı Şener Tosuner’in, İl Genel Meclis Üyeliği için istifa etmesinin ardından yeni başkanları belirlemek için teşkilat içinde temayül yoklaması yapıldı.

Temayül Yoklaması, Ak Parti Niğde İl Koordinatörü Mustafa Şükrü Nazlı nezaretinde yapıldı. Altunhisar İlçe Başkanlığı için 4 isim aday olduğunu açıkladı. Abdülkadir Dağtekin, Özlem Taş, Hakan Durukan, Ahmet Baştürk aday oldu.  Merkez İlçe Başkanlığı için 6 kişi başvuruda bulundu.  Ali Gökkuş,  Mehmet Ali Şafak, Mustafa Doğan Şahiner, Sabri Yılmaz, Serdar Yılmaz, Yusuf Güleç.

Teşkilat mensuplarından 3 isim önerisi alındı ve koordinatör Milletvekili özel görüşmeler yaptı.  Temayül Yoklaması sonuçları Genel Merkezde değerlendirilecek ve ilçelerden 3’er isim Genel Merkeze çağrılarak, mülakat sonucunda ilçe başkanları belirlenecek.

Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin; ‘’İl Genel Meclis Üyeliği için istifa eden Merkez İlçe ve Altunhisar ilçe Başkanlarımızı belirlemek üzere Temayül Yoklaması gerçekleştirdik. İl Koordinatör Milletvekilimiz nezaretinde yaptığımız Temayül Yoklaması sonrası  3 isim parti genel merkezimize bildirilecek. Genel merkezimizde yapılacak mülakat sonucunda ilçe başkanlarımız belirlenecek. 31 Mart 2019 Yerel Seçim çalışmalarımız başladığı için, başkanlarımızın kısa süre içerisinde açıklanmasını bekliyoruz" dedi

 
Editör: TE Bilişim