Seçimlere bir yıl kalmasına rağmen Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına start verdi. Daha önce köy ve belde temsilcileri ile bir araya gelen Ak Parti Merkez İlçeTeşkilatı bu kez de mahalle temsilcileri ile buluştu.

 

Geçtiğimiz pazartesi günü Niğde Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı, Ak Parti Mahalle Temsilcileri ile Öğretmen evinde yemekli bir toplantıda bir araya geldi. Toplantıya; Merkez İlçe Teşkilatı Latif GÜNGÖR başkanlığında tam kadro katılırken, mahalle temsilcilerinin de yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.  Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin Mahalle Temsilcileriyle istişarelerde bulunarak mahallelerindeki sorunları ve çözüm önerilerini dinlemeleri ve notlar almaları Temsilciler tarafından olumlu karşılandı.

 

Toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Latif GÜNGÖR “Bizimle çalışmak isteyen, bizim yanımızda duran, duruşuyla partimizin ve liderimizin misyon ve vizyonunu yansıtan Mahalle Temsilcilerimiz var. Mahalle temsilcilerimizin bir kısmını yenileyerek adeta  taze kan vererek daha aktif ve dinamik hale getirdik.

 

. Başta şahsım olmak üzere hepimiz buraya gönüllü olarak geldik. Ak Parti hizmet kervanını  ancak birlikte yürütebiliriz. İnanıyorum ki  gerek yönetim kurulu üyelerimiz gerekte siz değerli temsilcilerimiz  Niğde adına daha güzel yarınlar için gece gündüz demeden çok değerli hemşerilerimiz hizmet etmek için koşturuyor ve koşturacağız  ”dedi.

 

Niğde Belediyesinin icraatlarına da değinen GÜNGÖR “İktidarımız zamanında yapılan projeler ve gerçekleştirilen hizmetler  sayesinde artık milletimiz hizmeti görmüş ve Ak belediyeciliğin ne  demek olduğunu anlamıştır. Tatmıştır.

 

 Bu vesile ile İnsanımızın daha rahat ve huzur içinde yaşaması için   fazla çalışmamız gerektiği aşikârdır. Artık kaldırımlar yapılarak, asfaltlar atılarak ya da çocuk parkları yaparak seçim kazanma dönemi bitmiştir. Artık Niğde’nin makûs talihini yenmesi, bu dar zihniyetlerden kurtulması vaktidir. Örneğin Niğde Belediyesine bakınız. Kentsel dönüşüm projesine bakınız. Gelinen nokta Niğde için Niğde’miz için ne büyük kazançtır orda görebilirsiniz. Yeni itfaiye binası, sosyal donatılar, eğlence mekânlarının yer değiştirmesi, zahire pazarı… Dikkat buyurunuz; bunların hiç biri park, bahçe, yol, asfalt değildir. Daha onları saymıyorum bile. Değiştirilen altyapıları, atılan asfaltları, yapılan kaldırımları, çocuk parklarını saymıyorum bile… Evet, bu seçimlerde Niğde kazanmıştır. Niğdeliler kazanmıştır. Başarı devamlı olunduğunda ancak lezzetli bir yemeğe dönüşür. Aksi takdirde tesadüften öteye geçemez.”dedi.

 

Başkan GÜNGÖR’ÜN konuşmasının ardından mahalle temsilcileri ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri sandık başkanları ve sandık müşahitlerini belirlemek için ikili temaslarda bulundu. Bu ve benzeri toplantıların artık daha sık yapılacağı bilgisini veren Merkez İlçe Teşkilatlanma Birim Başkanı Ali GÖKKUŞ “Mahalle temsilcilerimizi haftalık yapılan değerlendirme toplantılarımıza da çağırdık. Onları her hafta aramızda görmekten mutluluk duyarız.”dedi.

 

Editör: TE Bilişim