Ak Parti teşkilatları 5.olağan kongreye gidiyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Niğde’de de Ak Parti kongre yapacak.

Niğde İl Yönetimi, ilçeler ve 4 belde de kongre yapılacak. Beldelerden başlayan kongre süreci, ilçelerle devam edecek ve son olarak il kongresi yapılarak 2015 seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde start verilecek.

Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir kongre süreciyle alakalı şu ifadelerde bulundu: ‘’Ekim ayı içerisinde delege seçimlerimizin sonuçlanmasıyla birlikte Kasım ve Aralık ayı içerisinde belde ve ilçelerimizin kongrelerini tamamlamayı planlıyoruz. Tarihte bir değişiklik söz konusu olmazsa Aralık ayının son haftasında da il kongremizi yaparak süreci tamamlayacağız. Biz çok disiplinli bir partiyiz. Büyük bir aileyiz. İnşallah bu kongrelerimizle daha da büyümüş olacağız ve o heyecanla 2015 seçimine gideceğiz . Niğde İl Kongremize Ak Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu’nun da katılmasını bekliyoruz‘’ diye konuştu.

Kongre süreci hakkında bilgi veren Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç şu ifadelerde bulundu: ‘’Ekim ayı içerisinde delege seçimlerimizi tamamlayarak kongrede oy kullanacak seçmenlerimizi belirledik. Nüfusu 5 binin üzerinde bulunan tüm beldelerde kongre yapılacak. Niğde Merkeze bağlı 3 beldemiz bulunuyor. Yeşilgölcük,  Edikli ve Kiledere.  Bor ilçemize bağlı Kemerhisar’la birlikte Niğde’de toplamda 4 beldemizde seçim yapılacak. Niğde Merkeze bağlı bu 3 beldemizde 9 Kasım 2014 Pazar günü saat 10.00’da kongremiz yapılacak.  Beldelerimizdeki kongrelerimizi yaptıktan sonra Merkez İlçemizinde kongresi olacak . Kongreler şunun için önemli. Bütün teşkilatların seçimle yenilenmesi. En son yapılan kongreden sonra  teşkilatlarımızda değişiklikler olmuştu. Bunların da kongrelerde seçimli hale gelmesi bizim için esastır. Dolayısıyla genel seçim öncesi Beldelerimiz ve İlçelerimizin  seçimle gelmiş teşkilatlar olması bizim için çok önemli. Türkiye’deki bütün teşkilatlarımızda olduğu gibi Niğde’de de 5.olağan kongremizi gerçekleştirerek yolumuza hızlı bir şekilde devam edeceğiz’’ diye konuştu

 

Editör: TE Bilişim