Niğde AK Parti Kadın Kolları il teşkilatı ve Niğde Muhtarlar Derneği, birlikte çalışarak mahallelerdeki sıkıntılara birlikte çözüm bulacak.



Niğde AK Parti Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın, il teşkilatı yönetiminde bulunan üyelerle birlikte, Niğde Muhtarlar Derneği'ne nezaket ziyaretinde bulundu. Sayın, muhtarlarla koordineli bir şekilde çalışacaklarını belirtti.



Sayın, yaptıkları ziyaretin amacına işaret ederek, "Bugün muhtarlarımıza bir nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Bizler kadın kolları olarak muhtarların sorumlu oldukları mahallelerde neler yapabiliriz ve mahallelerinde bulunan bayanların sıkıntılarını nasıl giderebiliriz, ihtiyaç sahiplerine nasıl yardım edebiliriz, bunları konuştuk ve muhtarlarımızla birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz." dedi.



Niğde Muhtarlar Derneği Başkanı Bahtiyar Yamaner ise ziyaretten ötürü Niğde AK Parti Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın ve il teşkilatında bulunan üyelere teşekkür ederek, "Sayın başkanımız, derneğimize gelerek bizleri onure ettiler. Muhtarlar olarak mahallemizde oluşan sıkıntılar hakkında kendilerine bilgi verdik. İnşallah bundan sonra birlikte çalışarak mahallelerde oluşan sıkıntıları birlikte gidereceğiz, kendilerine ben başarılar diliyorum." diye konuştu.





Editör: TE Bilişim