Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın ve teşkilatı, Kurban bayramında ailelerle buluştu.


Sosyal dayanışmanın önemine değinen Sayın, ailenin toplumdaki önemini vurgulayarak şunları ifade etti;

‘’Bizim diğer toplumlardan en büyük fark ve üstünlüklerimizden birisi, sağlam bir aile yapısına sahip olmamızdır. Nitekim tüm zorluklara, sosyal ve bireysel sarsıntılara rağmen toplumumuzu ayakta tutan aile yapımızdır.



AK Parti, aile kurumunun temel taşları olan kadınlar, gençler, çocuklar ve yaşlıların yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik politikalar yürütmektedir.

AK Parti, aileyi 2023 yılının Yeni Türkiye’sinin beden ve ruh sağlığı korunan, ahlâkî ve temel değerleri sağlam bireylerden oluşması için en büyük dinamo olarak kabul etmektedir.

Bunun bir gereği olarak; aile değerlerimizin canlı tutulması için etkin politikalar geliştirmek için mücadele etmekteyiz.

Kurban bayramında birçok ailenin kapısını çalarak onlarla bayram sevincini paylaştık ve her zaman onların yanında yer aldığımı gösterdik.

Bazılarının bayramda kapısı bile çalınmamış, bazıları böyle bir uygulamayla daha önce hiç karşılaşmadıkları için şaşkınlık ve sevinçlerini dile getirdiler. Ailelerin toplumdaki yeri ve önemini bilerek, birçok aileye manevi güç sağladığımıza inanıyoruz.

 

Ak Parti kadın kolları olarak, sosyal dayanışmaya önem verdiğimizi ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle, gidilmedik yer bırakmadan , gece gündüz demeden bu faaliyetlerimizi sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Biz hakkın yolunda halka hizmet için varız’’ dedi.


 

Editör: TE Bilişim