Ak Parti Niğde İl Kadın Kolları 'Hemşireler Haftası'nı Kutladı

 

Ak Parti Niğde İl Kadın Kolları Hemşireler Haftası nedeniyle sağlık kurumlarını ziyaret ederek Hemşirelere çiçek hediye etti.

 

Niğde Devlet Hastanesi, Doğum ve Çocuk hastanesinde görev yapan hemşireleri ziyaretine AK Parti Niğde Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın, Gençlik Kolları Başkanı H. Emre Kesek ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Ak Parti Kadın kolları Başkanı Reyhan Sayın, ''Sizler sağlık gibi çok önemli bir kurumda halkımıza daha kaliteli bir hizmet sunma açısından çok büyük fedakarlıkla çalışıyorsunuz. Bizler bu çalışmalarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz.  Yardıma en çok ihtiyaç duyup çaresiz olduğumuz anlarda sağlık problemlerimiz başgöstermektedir. Sağlık problemlerimizin tedavisinin her aşamasında da hemşirelerimiz her zaman yanımızda olmaktadırlar. Dil, din, ırk ayrımı olmaksızın fert, aile ve toplumun sağlığı konusunda gece gündüz çalışmaktasınız. Sizin ve sizlerin nezdinde bütün hemşire arkadaşlarımızın, hemşire kardeşlerimizin hemşireler gününü kutluyoruz ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz'' dedi.

 

 

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı H. Emre Kesek ise, ‘’Sağlık problemlerinizin her aşamasında yanımızda olan , sağlığımıza kavuşmamızda önemli hizmeti olan hemşirelerimize teşekkürü bir borç biliyor , hemşirelerimizin gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diliyorum’’ dedi

 

Editör: TE Bilişim