Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 07.09.2012 tarihinde AK Parti Niğde İl Kadın Kolları Başkanlığı’na Reyhan SAYIN atandı.


Genel Merkez tarafından görevlendirilen Sayın, Niğde İl Başkanı Ahmet ÖZMEN’i makamında ziyaret ederek, çalışma programı hakkında bilgi verdi. 

Atamayı memnuniyetle karşılayan AK Parti İl Başkanı Ahmet ÖZMEN, Reyhan SAYIN’a başarılar diledi.

Özmen,  "Reyhan Sayın 2003 yılından itibaren partimizin yönetim birimlerinin birçok kademesinde görev almış ve bu görevleri en iyi şekilde yerine getirmiştir. Yapacağı çalışmalar ile ilgili verdiği bilgileri dinlemiş ve şimdiden kendine ve oluşturacakları yönetime başarılar diliyorum” dedi.

Reyhan Sayın, kendisinden önce görev almış Kadın Kolları Başkanlarına ve yönetimlerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiğini, devraldığı hizmet bayrağını üst noktalara taşımaya çalışacağını, kendisine güvenerek bu önemli görevi tevdi edenleri mahcup etmemek ve Sayın Başbakanımızın 2023 yılı hedefine ulaşmak için çok çalışacaklarını belirtti.”

Ak Parti Niğde İl Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan Reyhan SAYIN, aile işletmesi olan Sayın Veterinerlik Bürosunda çalışmakta olup evli ve 2 çocuk annesidir.



 

Editör: TE Bilişim