AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı Anneler günü dolayısıyla kahvaltı programı düzenledi.

 

Düzenlenen Programa, AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kirazcı, şehit anneleri, şehit eşleri ve engelliler katıldı.

 

Anneler günü programını düzenleyen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı; “ Annelik iyiliğin, şefkatin, merhametin, kısacası en temiz ve en masum duyguların en güzel timsalidir. Karşılıksız bir sevgiye dayanan hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar kutsal bir görev yüce bir duygudur. Hiç eksilmeyen bir sevgiyi, sonsuz bir sabrı, fedakârlığı sergileyen, şehit annelerimiz şehit eşlerimiz, engelli evlada sahip olan engelli annelerimize saygılarımı sunuyorum. Kadın kolları yönetim kurulu üyelerimin ve tüm annelerin gününü kutluyorum. Ayrıca engellilerimizin Engelliler haftasını ve Ebe, Hemşirelerimizin Ebeler ve Hemşireler Haftasını da kutluyorum” dedi.

 

Annelik duygusunun ve tüm sevgilerin temelini oluşturan anne sevgisinin öneminin vurgulandığı Anneler günü programında konuşan İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kirazcı tüm annelerin gününü kutladı.

 

Duygulu anlarında yaşandığı Anneler Günü programında konuşan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Annelerimiz ve babalarımız en değerli varlıklarımızdır. Hakikaten bir annenin yerini hiçbir şey dolduramaz bunu biliyoruz. Bunu belki insan annesini ve babasını kaybettikten sonra daha çok hissedebiliyor. Ben Kadın Kolları Başkanımıza ve onun ekibine böyle bir program düzenleyerek sizlerle bizleri buluşturdukları için ve engellilerle şehit ailelerini buluşturdukları için teşekkür ediyorum” dedi.

 

AK Parti Milletvekili Ömer Selvi ise anneler gününe dair hislerini; “Annelerimiz zaten tartışılmaz bir değer, böyle günlerde bazı kırılmalar yaşar insan o güne kadar annesine gereken değeri vermediğini hisseder işte bu günlerin böyle bir hatırlatıcı özelliği vardır. İnşallah bizlerde kendi içimizde bu muhasebeyi yaparız ve annelerimize gereken sevgi saygıyı gösteririz” şeklinde ifade etti.

 

Kısa bir süre önce annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını ifade eden AK Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; “Ben ilk defa bu yıl anneler gününe annesiz, öksüz girdim. İnsan hep küçük yaşlarda öksüz olabileceğini düşünür ama herkes her yaşta öksüz olabiliyor. Tabi annelerimi tarif etmek anlatmak mümkün değil onlar çok kıymetli değerlerimizdir. Ben bütün annelerin anneler gününü kutluyorum ve ebediyete intikal etmiş bütün annelerimize rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Anneler günü için düzenlenen kahvaltı programında ayrıca, annelere anneler günü hediyesi de verildi.

 

Editör: TE Bilişim