Niğde Belediye Başkanlığı görevine halkın teveccühü ile devam eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Recep Demirağ hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni dönemde başarılar diledi.



Ustalık döneminde başarılar diliyoruz

AK Parti il Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Recep Demirağ teşkilat adına Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a, başarılarının devamını dileyerek; "Bu güne kadar bizden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a teşekkür ediyoruz. Seçim sürecinde AK Parti teşkilatı olarak çalışmalarımızı koordineli bir şekilde yürüttük. Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a yeni dönemde yani ustalık döneminde başarılar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah" şeklinde konuştular.

Hizmetlerimiz kesintisiz devam ediyor

AK Parti İl Teşkilatına ve emek veren herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Biz bu makamda sizler sayesinde varız. Bizi bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'a ve teveccüh göstererek bize oy veren, seçilmemizi sağlayan çok kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Biz sizlerin emeğini ve desteğini boşa çıkartmayacağız. Çalışmalarımıza hızlı bir şekilde kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizi seçen bizden desteğini esirgemeyen tüm halkımızı mahcup etmeden Niğde'mize ve hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmetlerimiz kesintisiz devam edecek" dedi.

AK Parti Niğde İl Yönetimi ve teşkilatının yanı sıra vatandaşlarda Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundular.



Editör: TE Bilişim