AK Parti Niğde İl Danışma Meclisi toplantısı dün AK Parti İl binasında geniş  katılımla yapıldı. AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen; “Meşruiyetin kaynağı millettir. Sandık dışında yol arayanlar, bu ülkede artık başarılı olamayacaktır” dedi.

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Başkanı Ahmet Özmen, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, İlçe Başkanları, İl ve İlçe Kadın Kolları ile Yönetim Kurulu üyeleri, Başkanları, Gençlik Kolları Başkanı H. Hüseyin Keset, İlçe ve belde Belediye Başkanları, önceki dönem görev yapan İl Başkanlarının yanı sıra partili üyelerin katıldı.

 

AK Parti Niğde İl Danışma Meclisi toplantısı saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşının söylenmesinin ardından başlatıldı. AK Parti İl Başkanı Özmen, iktidar partisinin İl Başkanı olarak yoğun bir gayret ve tempoyla tüm teşkilatlarla birlikte gece gündüz demeden çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

365 GÜN 24 SAAT HİZMET

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Belediye hizmetlerinin 365 gün 24 saat esasına göre devam eden hizmetler olduğunu belirterek; “Rutin ihtiyaçlarımızı Belediye açısından ele aldığımız zaman hizmet ağımızda olan çeşitleri elbette ki, karşılama durumundayız” dedi.


“Bu bakımdan baktığımız zaman Belediye çalışmalarımız hizmetlerimiz son gaz, durmadan devam ediyor” diyen Başkan Akdoğan; “Hatta son 10-15 gündür şunu söylüyorlar: “Bu kadar hızlı nasıl çalışıyorsunuz?” yada; “Çok çalışıyorsunuz” gibi bir takım ifadeler son günlerde kamuoyundan ve insanlardan bize gelmeye başladı” diye konuştu.

ÇOK ÇALIŞAN BELEDİYEYİZ

Niğde Belediye Başkanı Akdoğan, konuşmasına devamla; “Hakikaten çok çalışan bir Belediyeyiz. Mesela 2009’da 25 Bin ton asfalt atmıştık. Şu anda, şu an Mayıs ayının 25’lerinde olmamıza rağmen belki Türkiye’de birçok Belediye daha asfalt sezonunu açmadı bile. Ama biz şu anda nerede ise 25 Bin tonu yakalamış bulunmaktayız” dedi. 

BORÇ ALMAYAN TÜRKİYE’YİZ


Türkiye’nin 1961 yılında Türkiye Dünya Bankalarından, IMF’den v.s. çeşitli yerlerden, 1961 yılında ilk borç parayı aldığına vurgu yapan Başkan Akdoğan; “2013 Yılına kadar bu borç devam etmiş. 2013’de Dünya Bankaları, Dünya Finans Kuruluşlarına şu an ilk kez borcu olmayan bir Türkiye’de yaşıyoruz. Yani 50 senedir, hatta 52 senedir borcu olan bir Türkiye ama 2013’de borcu biten bir Türkiye. Hatta borç verme pozisyonuna gelen bir Türkiye’de yaşıyoruz” diye konuştu.



Editör: TE Bilişim