Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında önemli konular gündemdeydi.

 

Her ay düzenli olarak yapılan Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının 82. si yapıldı önemli açıklamaların yapıldığını belirten Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen şunları aktardı.

 

‘’Başbakanımızında dediği gibi; Partimizi kurduğumuz günden bugüne kadar 20 istişare toplantısı gerçekleştirdik. Hükümet düzeyinde bakanlar kurulunu topluyor ülkenin sorunlarına çözümler üretiyoruz.

 

 

Toplu açılışların ardından partimizin divan toplantılarına katılıyor, şehrin kanaat önderleriyle buluşuyoruz.

 

 

Coğrafi bölgeler bazında il başkanlarımızı, milletvekillerimizi, belediye başkanlarını biraraya getiriyoruz, bölgenin sorunlarını karşılıklı olarak değerlendiriyoruz. Kimi siyasi partilerin AK Parti'yi taklit etmek için çok ciddi kafa yorduklarını biliyoruz. Biz başarısının sırrını gizleyecek bir kadro değiliz. İlmi saklayanlardan olmadık.

 

 

BAŞARIMIZIN SIRRI İSTİŞAREDİR

 

Başarımızı öğrenememiş olanlar varsa söylüyorum bizim başarımızın sırrı istişaredir. Milletine danışan, millete tepeden bakan dizayn etmeye çalışan toplum mühendisleri değil, milletin diliyle hareket eden partiyiz.

  

MİLLETE GİDERİZ

 

Yeni anayasa konusunda ila nihaye müzükere olamayacağını kendi taslağımızla milletin önüne çıkacağımızı ifade ettik. Muhalefet milletin tercihlerini hiçbin zaman dikkate almamış küçümsemiştir.

 

Halk oylamasını telaffüz ettiğimizde yine milleti tahkir etmeye başladılar. Bunlar siyasi tarihleri boyunca anayasadan darbelerin gölgelerinde hazırlanan metinleri anladılar.

 

Eğer Meclis'ten geçmezse millete gider ve sivil anayasayı milletin takdirine sunarız.

 

61 anayasasına ilerici diyenler 82 anayasından şikayet edemezler. Şantajla anayasa değimez diyorlar. Şantaj iddiasını dile getirenler müdahale ile anayasanın silah zoruyla değiştirilmesini nereye koyacaklarını meak ediyoruz.

 

KILIÇDAROĞLU'NA SERT SÖZLER

 

CHP Genel Başkanı bir yandan sürekli dünyanın değiştiğini söylüyor, bir yandan statükoyu savunuyor.

 

Kılıçdaroğlu sadece Türkiye'de değil tüm dünyada CHP'yi alay konusu yaptı. CHP Genel Başkanı yurt dışında ülkesinin cari açık üzerinden vurmaya çalışırken cari açık geriledi.

 

"CHP'NİN TÜRKİYE DÜŞMANI DİKTATÖRLERLE VE TÜRKİYE DÜŞMANI TERÖRİSTLERLE MUHABBETİ NEDİR?"

 

Hatay'da meydana gelen patlamadan sonra herkes dikkatli davranırken, herkes olayın aydınlatılmasını, netleştirilmesini beklerken, CHP'liler hemen bunu nasıl siyasi ranta dönüştürürüz diye bir telaşa girdiler, daha ilk dakikadan itibaren hükümeti suçlamaya başladılar. O kadar ileri gittiler ki, aracın yönünün Suriye'ye doğru olduğunu bile ileri sürdüler.

 

Aylardır CHP liderinin kamuoyuna net bir şey söylemesini bekliyorum; Suriye'yle bu muhabbetiniz nedir? Bir de tutuklu gazeteci diyerek, tutuklu avukat diyerek adeta korumaya aldığını Türkiye'nin ve dünyanın en kanlı terör örgütleriyle bu muhabbetiniz nedir? Terör örgütü avukatlarını kıyasıya savundular. Hala çıkıp terör örgütü avukatını savunmaya devam ediyor. O senin savunduğun avukatlar, çelik kapılarla örülmüş bir binanın içerisinde geceyarısı toplantılar yapıyorlar.

 

CHP'nin Türkiye düşmanı diktatörlerle, Türkiye düşmanı teröristlerle muhabbeti hiç olmamıştı. İşte bu genel başkan onu da becerdi.

 

BEDEL ÖDEMEYE HAZIRIZ

 

Esasen terörün bitmesi noktasında bu düşüncemizi hissiyatımızı defalarca dile getirdik. Eğer milletin yararınaysa, ülkenin yararınaysa, kan duracaksa biz AK Parti olarak her türlü bedeli ödemeye hazırız.

 

Şunu herkes bilsin ki attığımız ve atacağımız adımlar milletimize rağmen olmaz. Acıları gözyaşlarını gözetiriz. Doğru bildiğimiz hak bildiğimiz noktada tereddüt etmez yürürüz. Bu süreçte BDP'ye bunu ısrarla izah ettik.

 

Terör konusunda atılan adımlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu sayın Başbakanımız. Bu süreçte en doğru sonuca ulaşılacak inşallah.

ULAŞTIRMA BAKANIMIZ NİĞDE’YE GELİYOR

 Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Bakanlığı ile ilgili iş ve hizmetlere ilişkin gezi, inceleme ve açılışlarda bulunmak amacıyla 20 Şubat 2013 günü Niğde'ye gelecek. 

Sayın Bakanımız, Pozantı - Niğde Otoyolu güzergahı üzerinde yapımı tamamlanan kesimin hizmete sunulması törenine katılacaklardır. Bu açılışa tüm halkımızı davet ediyoruz.

ÜYE SAYIMIZ

Türkiye geneli büyük bir oy çoğunluğuna kavuşan Ak Parti, Niğde’de de büyük bir orana ulaştı. Şuan itibariyle 36.099 olan üye sayımızla iyi bir noktadayız.

EKONOMİ KENT KONSEYİ DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

14 Şubatta 81 ilin Ekonomi İşleri Başkanları ile beraber İl Ekonomi İşleri Başkanımız Fatih Karahan’la birlikte ,  yerel bazdaki sorunların, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket edilip, merkezi hükümetçe takip edilecek projeler konusunda, İl Ekonomi Kent konseyi çalışmaları hakkında bilgilendirme toplantısına katıldık. Ekonomi İşleri Başkanı Numan Kurtulmuş 2002-2012 yıllarının Türkiye siyaseti açısından bir değişim süreci olduğunu, 2013-2023 yıllarının ise bir dönüşüm süreci olacağını, Türkiye’nin kurumsal ve yapısal anlamda reformları kalıcı hale getireceğini dile getirdi.

EKREM ERDEM TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLER SUNDU

Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat başkanımız Ekrem Erdemle birlikte, Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu, Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit’in de yer aldığı toplantıya Gençlik Kolları Başkanımız Emre Kesek, kadın Kolları Başkanımız Reyhan Sayın’la birlikte katıldık.Teşkilat çalışmaları hakkında yapılan konuşmalarda, seçimlere hazırlık için şimdiden bütün sandıkların oluşması gerektiğini, sandık kurulu çalışmaları ve diğer teşkilat çalışmalarının hızlandırılması gerektiğini, bütün teşkilatların seçime aktif , dinamik bir şekilde hazır olması gerektiğini belirtti. Sandıktaki seçmenlerin, sıkıntılarının teşkilatlar tarafından dinlenip, sorunlarının çözülmesi gerektiğinden bahsedildi.

BAŞBAKANIMIZLA BİREBİR GÖRÜŞTÜM

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısından sonra Sayın Başbakınımızla birebir görüşme imkanı buldum.’’


Editör: TE Bilişim