Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimleri sonuçları ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “Niğde’de 2014 yılında 14 olan Ak partili Belediye sayısını 18’e çıkarttık ve ilk defa Niğde merkezden 4 İl Genel meclisi üyesi çıkarttık. Rekor bir katılımla başta Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a ve Partimize teveccühte bulanan, her koşulda yanımızda olan Niğdeli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu zafer hepimizindir,  zaman kucaklaşma zamanıdır” dedi.

HALKIMIZ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNE EVET DEDİ
2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Niğde halkının gönül belediyeciliğine evet dediğini vurgulayan Peşin; “ 2014 yılında 14 Ak Partiden olan belediye sayımızı 31 Mart Pazar günün yapılan seçimlerle beraber bu sayımızı 18’e çıkarttık. Ayrıca Niğde’de ilk defa 4 Niğde merkez il genel meclis üyesi çıkartmış bulunmaktayız. Yapılan seçimler öncelikle şehrimize, vatanımıza, milletimize hayırlı ve mübarek olsun. Bu seçimde Niğde, toplamda 1 il, 4 ilçe ve 13 Belde AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan diyerek gönül belediyeciliğine onay vermiştir. Seçilen tüm belediye başkanlarımı, başta İl Belediye Başkanım Emrah Özdemir olmak üzere ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu Çok yoğun geçen seçim maratonunda emeklerini esirgemeyen Milletvekillerimize, kuruluşumuzdan bugüne kadar görev alan eskisi yenisi değil kocaman bir aile olarak hareket eden İl, İlçe, Belde ana kademe teşkilatlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, bizleri yalnız bırakmayan belediye başkanlarımıza, belediye başkan adaylarımıza, İl genel ve belediye meclis üyesi adaylarımıza, mahalle ve sandık kurulu yönetimlerimiz başta olmak üzere tüm AK Parti teşkilatımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve başarının gerçek sahibi olan Tüm Niğdeli hemşerilerimize sonsuz teşekkürler. Hamdolsun ki tüm şer odaklarına rağmen, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki Ak Partimiz cumhurun zaferi ile yine birinci parti olduğunu vurguladı.

TEVAZÜ, SAMİMİYET VE GAYRET ANLAYIŞI DEVAM EDECEK

Biz zaten üzerimizde büyük bir emanet taşıyoruz, bu emanetin ağırlığı daha da arttığını belirten Peşin; “ Kibirden zaten sakınıyorduk, bugünden itibaren çok daha büyük bir hassasiyetle sakınacağız. Daha mütevazı olmanın gayreti içinde olacağız. Gururu, böbürlenmeyi hiçbir zaman kafamızdan içeri almadık bundan sonra da daha hassas olacağız. Tevazu bizim şiarımızdır, bundan sonra da tevazuda toprak gibi olmaya daha fazla özen göstereceğiz. Bu millete efendi değil hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile milletimizin önüne çıktık ve bu anlayışımız devam edecek. Bizleri, kalbiyle ve gözüyle ülkemizi takip eden kardeşlerimize mahcup etmeyen Rabbimize hamd ediyorum. Sizlerin sevgisine layık olabilmek için daha çok gayret göstereceğiz. Sizlerin güvenine karşılık verebilmek için daha çok ter dökeceğiz. Sizlerin desteğinin hakkını verebilmek için daha çok mücadele edeceğiz. Sandıkta bize verdiğiniz güçle, ülkemizi 2023 hedeflerine inşallah hep birlikte ulaştıracağız. Sandıktan çıkan sonucu, sandığın verdiği mesajı en doğru şekilde okumanın çabası içinde olacaklarını belirtti.

Peşin, “Tabi ki bu seçimlerde gerek saha çalışmalarımız esnasında gerekse de çıkan sonuçlar doğrultusunda halkımızın vermiş olduğu mesajlardan gereken dersleri çıkarıp ileriye daha doğru, düzgün ve de emin adımlarla ilerleyeceğiz. Seçim sürecince tek tek tespit etmeye çalıştığımız eksik noktalara dair gönüller almaya devam edeceğiz, sadece seçimden seçime değil her daim halkımızın içinde bir beraber olmaya devam edeceğiz.  Partili, partisiz yapılan eleştirileri Baş tacı edip yolumuza devam edeceğiz. Zaman kucaklaşma zamanıdır. Seçim sonuçlarımız tekrardan hayırlı olsun, Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.

ÇUKURKUYU'DA İTİRAZ ETTİK

Ak Parti İl başkanı Mahmut peşin Bor İlçesinde bağlı Çukurkuyu belediyesi seçiminde de itirazda bulunduklarını söyledi.
 
Editör: TE Bilişim