Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin'in geçtiğimiz aylarda İl Başkanlığına atanmasının ardından, sosyal medya da bazı hesaplar tarafından hakkında çeşitli suçlamalar ve iddialar gündeme getirilmişti. 

İl Başkanı Mahmut Peşin sosyal medyadan kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan bu iddialara yaptığı basın açıklaması ile cevap verdi. 

İl Başkanı Mahmut Peşin'in sert basın açıklaması aynen aşağıda; 


SİYASETİ DİZAYN ETMEYE ÇALIŞAN KİRLİ ELLERİN AHLAKSIZ KUMPASI

Son günlerde sosyal medyadan uydurma hesaplar açılarak, masabaşında hazırlanan sahte yazışmalarla şahsıma saldırılmaktadır. 
Menfaatleri kesilenlerin, ahlak anlayışından uzak, alçak iftiraları ile karşı karşıya kalıyoruz.

Yasal yollarla bu kişiler hakkında suç duyurusu başlatılmıştır. Kendi yaşam tarzlarını bende görmek isteyen alçak kirli eller, sanıyorlar ki, kendileri gibi beni de böyle bir yaşamla ilişkilendirmeye çalışıyorlar. Bizim aile yapımız, ahlaki duruşumuzu herkes bilmektedir. Ahlak yoksunu, insanların kirli oyunları bizi çıktığımız bu dava yolundan alıkoymayacak, davamıza halel getiremeyecektir.

Teknolojinin geliştiği bir zamanda, masabaşında hazırlanan sahte yazışmalar, ifitiraya varan açıklamalar şahsımı bağlamadığı gibi, bahsedilen kişileri hayatımda görmüş ve iletişim kurmuş biri değilim. Bu hayasız iftiraları başlatan, yayan, aracı olan, en ufak bir katkısı olan herkesle yargı önünde hesaplaşacağım.

Ak Parti’yi hiç kimse kişisel çıkarları için kullanamaz. İnancı olan bir milletin kurduğu davaya zarar vermek isteyen herkes bunun bedelini ödemek zorundadır. Menfaat elde edemeyenlerin son günlerde alçak girişimlerde bulunmaları, belden aşağı konuları planlayarak bizi yıpratmaya çalışmaları bunun bariz göstergesidir. Bu can bu tende olduğu sürece, bu koltuğu kimsenin yıpratmasına müsaade etmeyeceğim. Koltuklar geçicidir. Ama ahlak, insanlık kalıcı unsurlardır. Partinin başarısı için gece gündüz durmadan çalışan, çocuklarını çoğu zaman ihmal ederek, ilimizde hayırlı hizmetlerin olması için çaba sarf eden biri olduğumuz, kamuoyunun taktirini kazanan çalışmalarımız meydandadır.

Rabbim iftiracıların şerrinden muhafaza etsin. Başımız dik alnımız açıktır. Hiç kimsenin kumpasına boyun eğecek, çıktığımız bu kutsal davadan geri adım atacak değiliz. Liderimiz içinde ne kirli planlar yapıldı, ama hepsi bu planların içinde boğuldular. Biz liderimizin öncülüğünde bu kutsal davaya katkı yapmak için geldik ve bu anlayışla adımlarımızı atmaktayız.

Ahlak dışı plan yapanlar yakında bunun karşılığını ağır bir şekilde alacaklardır.
Allah birliğimizi daim, yolumuzu temiz eylesin.


 

Editör: TE Bilişim