Ak Parti MYK Üyesi ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i ziyaret etti.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan ve beraberindeki heyet ile Niğde Belediyesinde bir araya geldi.

Niğde” ye çok güzel hizmetler yapıldığını belirten Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, “Belediye Başkanımız Sayın Emrah Özdemir’in Niğde’ye yapmış oldukları hizmetleri yakından müşahede ettik, bu çalışmaları gördükçe mutlu oluyoruz ve bu hizmetlerinden dolayı kendilerine başarılar diliyoruz.” dedi.

Milletvekili Uzkurt TBMM Kürsüsünden Filistin Üzerine Konuştu Milletvekili Uzkurt TBMM Kürsüsünden Filistin Üzerine Konuştu

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özdemir ise yaptığı konuşmada, “Gençlerle daha çok buluşacağız, gençlere yönelik her türlü desteğimizi devam ettireceğiz. Niğde” de AK Parti Gençlik Kolları ile yerel yönetimler olarak güzel bir çalışma örneği sergiliyoruz. AK Partili gençlerimiz Kamu Kurum ve Kuruluşlarıyla, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla güzel bir çalışma örneği ortaya koymaktadırlar. Gençlik Kolları Genel Başkanımızın ilimizi ziyaret etmesi bizi ziyadesiyle memnun etmiştir.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim