Ak Parti Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş Niğde’de bir dizi programa katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Niğde’de Nisan ayında yapılacak olan halk oylaması çalışması kapsamında ülkenin gelişmesinin önünü tıkayan engellerin aşılacağını söyleyerek vatandaşlarla sohbet etti.

Ak Parti Niğde Milletvekilleri ve İl Başkanı ile birlikte, Niğde Belediyesi’nce ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz alışveriş yapabilmeleri için açılan Gönül Kapısı Market, tarihi Bedesten Çarşısı’nın açılışını gerçekleştirdi.  Düzenlenen törenle yeni yerinde hizmete giren Gönül Kapısı Market ile birlikte, El Emeği ve Göz Nuru Eserler Çarşısı ve Çay ve Okuma Salonu’nun açılışı da yine Niğde Belediyesi tarafından tarihi Bedesten’de gerçekleştirildi.

Daha sonra Niğde Kalesini gezen Mustafa Ataş, Niğde esnaflarını işyerlerinde ziyaret ederek onlarla sohbet etti. 16 Nisan halk oylaması hakkında hem vatandaşların düşüncelerini aldı, hemde bu oylamanın önemine değindi.

Altunhisar Belediyesini ziyaret eden Ataş, Çiftlik’e geçti ve geniş katılımlı bir toplantı yaptı. Çiftlik Düğün Salonunun hınca hınç dolduğu bir ortamda 16 Nisan Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk oylamasını anlattı.

Çiftlik halkının programa ilgisi gözden kaçmadı. Geniş katılımın Melendizden nasıl bir sonuç çıkacağının göstergesi diyen Mustafa Ataş; ‘’Her seçimde bu seçim çok önemlidir dedim. Önümüzde Nisan ayında yapılacak halk oylaması bugüne kadar yapılmış tüm seçimlerin toplamı kadar bu halk oylaması o kadar önemlidir. Bu halk oylaması son yüzyılın en önemli projelerinden birisidir Türkiye ile ilgili. Bu halk oylaması Türkiye’nin istikbalini, istikrarını ve istiklalini önemseyen bir referandumdur. Melendiz halkı Evet diyerek, 16 Nisan’da kararını istikrardan yana kullanacaktır" dedi.


 
 
Editör: TE Bilişim