AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Niğde Sivil Toplum Örgütleri ile buluşma programı öncesinde Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’ı makamında ziyaret etti. 

Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, AKDENİZ-PA Komisyon Başkanı Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen ve AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin birlikteliğinde gerçekleştirdiği ziyarette, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Belediye Başkanı Rifat Özkan’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan burada yaptığı açıklamada "AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum Örgütleri Başkanı olarak bugün milletvekillerimiz ile birlikte sivil toplum örgütlerimiz ile buluşacağız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda gerçekleştireceğimiz toplantımızda Niğde’de yapılması planlanan yatırımlar ve projeleri görüşeceğiz. Toplantı öncesi Belediye Başkanımız Rifat Özkan’ı ziyaret ettik. İnşallah ilimiz Niğde’ye ve ülkemize güzel hizmetlere vesile olurlar. Ben tekrar görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Tüm Niğdeli hemşerilerim adına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Sayın Harun Karacan’a Niğde’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim