Ak Parti Niğde İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir, Beytüşşebap’ta hain PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Naci Adıyaman hakkında bir açıklama yaptı.

Özdemir mesajında şu ifadelerde bulundu;  ‘’Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emriyle 27 gündür vatan nöbeti tutan Beytüşşebap Gençlik Kolları Başkanı’mız Naci Adıyaman, kalleş sürüsü PKK tarafından haince pusuya düşürülüp şehit edilmiştir. Başkanımız’ın içinde bulunduğu araç alçak teröristler tarafından durdurularak, içinde bulunan Naci Adıyaman’la birlikte ağabeyi Fikret Adıyaman önce kaçırılmış ve araçları ateşe verilmiş daha sonra Başkanımız Naci Adıyaman kalleşler tarafından şehit edilmiştir.
Cumhurbaşkanımız ve Başkomutamımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi, tüm hain örgütlerin topu bir gelse, bu vatanın Naci kardeşimiz gibi mert ve şerefli evlatlarına saldırsa, geriye bir adım atan bu şerefsizlerden de daha alçaktır. Vatanımızın huzuru, milletimizin sükunu ve devletimizin bekası için göğsünü siper etmekten çekinmeyen 1.7 milyon vatan evladından müteşekkil AK Parti Gençlik Kolları, bu hainlere, bu topraklarda fırsat vermeyecek, yılmayacak ve yorulmayacaktır.
Ey şerefsizler sürüsü!
Naci kardeşimizin ulaştığı şehadet makamının hasretiyle yanıp tutuşan milyonlarca genç daha var,
Sizin zulmünüze boyun eğmeyip, Hak davanın neferi olmuş binlerce Jirki Aşireti daha var,
Siz bir Naci’yi şehit ettiniz fakat size bu toprakları dar edecek milyonlarca Naci daha var.
Siz ne kadar onursuzsanız, biz o kadar onurluyuz.
Siz ne kadar şerefsizseniz biz o kadar şerefliyiz.
Bizlerin vatan ve millet aşkı, sizin bu topraklara ve Türkiye halkına duyduğunuz nefretten kat be kat fazla gelir.
Bu milletin darbeye karşı direnişinden hiç mi ders almadınız? Tanka kafa atan, balkondan F-16’ya atlamaya çalışan bu vatan evlatları sizin gibi korkak ve kalleşlere neler yapar hiç düşünemiyor musunuz?
Bekleyin
Az kaldı
Ve şunu kesinlikle unutmayın; biz öldüğümüzde şehit olarak, siz öldüğünüzde hain olarak anılacaksınız.
Kardeşimizin Kederli ailesinin, teşkilatlarımızın ve tüm Türkiye’nin başı sağolsun.
Şehit Naci Adıyaman’a Allah’tan rahmet diliyor; Şehit Naci Adıyaman ve 15 Temmuz şehitlerimizden Mustafa Avcu, Samet Uslu ve Mehmet Ali Kılıç’ın bize devrettiği vatan nöbetini; bu millete ve bu ülkeye düşman tüm teröristler bu topraklardan temizlenene ve hak ettikleri cezaları çekene kadar tutacağımız konusunda şehitlerimize şeref ve namus sözü veriyoruz. ‘’ dedi

 
Editör: TE Bilişim