AK Parti  Gençlik Kolları Genel  Başkanı  Melih Ecertaş beraberinde Gençlik Kolları Üniversiteler Genel Başkanı Vahit Atalay ile birlikte  çeşitli ziyaretler için Niğde'ye geldi.

Ak Parti  Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş  Niğde ziyaretinde  parti binası önünde Ak Parti Gençlik Kolları Niğde İl Başkanı Av. Mustafa Özdemir karşıladı. Niğde programına sivil toplum kuruluşları ile kahvaltı yapılarak başlandı. Daha sonra Parti binasında İl Başkanı Emrah Özdemir ile görüşen Genel Başkan Melih Ecertaş, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Adnan Görür'ü de ziyaret etti.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyareti sırasında  sırasında yaptığı açıklamada, amaçlarının sadece partilerine oy kazandırmak değil, gençliğe katma değer yaratmak olduğunu söyledi. 


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Akdoğan, gençlere yönelik değişik projeler üretilmesi gerektiğini belirterek, “Gençlere dokunmak ve ulaşmak gerekir. Dokunamadığımız, ulaşamadığımız yer bizim değildir. Biz Niğde’de bu amaç doğrultusunda çeşitli projeler üretmek istiyoruz” dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ziyaretin anısına AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş’a el dokuması kilim hediye etti.

Heyet daha sonra Kahraman Şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret ederek dua ettiler. 
Editör: TE Bilişim