Başkentçi isimli twitter hesabı Ak Parti içinden haberler veriyor. Fuatavni gibi ünlü olmasada Başkentçi en çok takip edilen ve twitlerine değer verilen bir hesap. 

Ak Parti'den  aday adaylığı konusundaki yapılan değerlendirme elemeleri sonucunu da yazan Başkentçi mevcut milletvekillerinin yarısından fazlasının milletvekili olamayacağını yazdı. Aday adaylarının üçte ikisinin elendiğini de yazan Başkentçi il il aday adaylarının durumları da yazıyor. 

Bir çok ilin elenen adaylarını isim isim veren Başkentçi yeri garanti olan milletvekillerini de sıraladı. Bu isimlerin en başında Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu'nun da olması dikkat çekiyor. 

İstihbarat ve Güvenlik Komisyonu Başkanı olmasından sonra, yerini daha da güçlendirilen Alpaslan Kavaklıoğlu'nun ismi seçimden sonra kurulacak İstihbarat alanındaki bir bakanlık için geçiyor. Ak Parti'de genel temayül bakan yapılacak kişi önce komisyon başkanı yapılıyor. 

Diğer yandan Ak Parti'de mülakatlarda tamamlandı. Mülakatlarda çok ilginç konuşmaların geçtiği, hatta komisyondakilerle tartışmaların bile olduğu bilgisini edindik. Neden Siyaset, Neden Ak Parti, Paralel Yapılanma gibi bir çok sorulara cevap veren Niğdeli  aday adaylarının sorulan bir çok konuya  ilginç cevapların olduğu bilgisi edinildi. 






Editör: TE Bilişim