AK Parti üyeleri, Çamardı, Çiftlik, Bor ve Ulukışla İlçesinde kongrelerde oy kullanacak delegelerin belirlenmesi için sandık başına gitti. Niğde Merkez ve Altunhisar ilçelerinde önümüzdeki hafta delege seçimi yapılacak.

Delege seçimlerine AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin , ilçe, belde ve köy üyeleri katıldı.

Delege seçimlerinin Partiye ve ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunan il Başkanı Mahmut Peşin ‘2023 hedeflerine ulaşmak için çıktığımız bu kutlu yolda, 2001 heyecanı ile çalışıyoruz. Kongre öncesi Çamardı, Çiftlik, Bor ve Ulukışla ilçelerimiz ve bu ilçelerimize bağlı belde ve köylerimizde delege seçiminizi yapıyoruz. 7.Olağan kongre öncesi Beldelerimiz, İlçelerimiz ve İlimizde kongreler yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedefine ulaşacak kadroların belirlenmesinde, AK Pati’nin kurulduğu andaki o heyecan aynı ile devam ediyor hamdolsun. Delegelerimizin yoğun ilgisi bunun göstergesi. AK Parti Türkiye’nin Partisi. Türkiye'nin önümüzdeki süreçte yenilenmesi ve çok daha güçlü bir motivasyonla 2023'e doğru yürümemiz lazım. Biz şu anda teşkilatlarımızla birlikte onun ilk adımlarını atıyoruz’’ dedi.

AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ‘AK Partimizin yaklaşan Kongre sürecinde üyelerimizin katılımıyla Delege Seçimlerimize İlçelerimizle başladık. Her seçim olduğu gibi delege seçimlerimizde bizim için bir şölen ve demokrasi bayramıdır. İlçelerimize ve partimize hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin ‘7. Olağan Kongremiz için delege seçimlerimizi büyük bir coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştiriyoruz. Yoğun katılımlarıyla bizleri yalnız bırakmayan, demokrasi şölenimize katılan kıymetli üyelerimize teşekkür ediyorum. Milletimizden aldığımız güçle yeni başarı hikayeleri yazmaya devam edeceğiz ‘dedi.

Editör: TE Bilişim