AK Parti, Niğde genelindeki 23 belde belediye başkanlığı için temayül yoklaması yaptı.  Yine bir başka programda Ak Parti Niğde Belediye Başkanlığı aday adayları bir yemekte buluştu. 

Ak Parti geçtiğimiz haftalarda Niğde Belediye Başkanlığı ve İlçe Belediye Başkanlığı için yaptığı temayül yoklamasını bu kez 23 Belde belediye başkanlığı için yaptı. 


Ak Parti Niğde merkeze bağlı ve ilçelere bağlı 23 belde belediye başkanlığı için temayül yoklaması yaptı. 

İnönü Mahallesi Sosyal Tesislerinde yapılan temayül yoklaması  Ak Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz'ün denetiminde gerçekleştirildi. 

Temayül yoklama sonuçları daha önce olduğu gibi sandıklar açılmadan ve sonuçları açıklanmadan Genel Merkeze gönderildi.


ADAY ADAYLARI VE MİLLETVEKİLLERİ YEMEKTE BULUŞTU



Ak Parti’nin Niğde Belediye Başkan Aday Adayları düzenlenen yemekte buluştu.

Düzenlenen yemeğe AK Parti Aksaray Milletvekili ve il koordinatörü İlknur İnceöz, AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ile Belediye Başkan Aday Adayları katıldı.

AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir yaptığı açıklamada; "Aday adaylarımızla bir araya gelmek istedik. Daha doğrusu onlara teşekkür etmek istedik. Çünkü çok güzel herkese örnek olabilecek bir aday adaylığı yaşandı. Mevcut Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'ın adaylığı ile sonuçlanan bir süreç oldu. Bu süreç içerisinde herkes dostane bir biçimde birbirini rencide etmeden partimizi zora düşürmeden çok güzel ve büyük bir ailenin parçaları olduğumuzu göstererek güzel çalışmalar yapıldı. Bundan dolayı bütün aday adaylarımıza teşekkür ediyoruz. Bir adaymış gibi çalıştılar gösterdikleri performans çok iyiydi. Bu süreç bitmiş olmasına rağmen bir araya gelebiliyor ve güzel sohbetler edebiliyoruz. Bundan sonra da daha farklı yolculuklar olacaktır mutlaka siyaset uzun bir yol. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

"Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan'a önümüzdeki dönemde de başarılar diliyorum"

Aksaray Milletvekili ve İl Koordinatörü İlknur İnceöz; "23 Belde Belediye Başkanlarının temayül yoklamaları için Niğde'deydik. Niğde teşkilatımızla birlikte yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Niğde'mizin Belediye Başkan Adayı açıklanmış bulunmakta. Ülkemizin 81 ili içerisinde çoğunluğu da açıklanmış bulunmakta. Ben tüm Belediye Başkanlarımıza bu seçimlerde başarılar diliyorum. Niğde açısından da şu açıdan çok önemli devam anlamında. Geçmiş dönem içerisinde yapılmış ve yarım kalan hizmetlerin tamamlanması bakımından önemli. Belediye tecrübe işidir. Bu anlamda ben Faruk Başkanımıza önümüzdeki dönemde ekibiyle birlikte başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

"Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan'ı tebrik ediyoruz"

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; "Çok zorlu bir süreç değil ama heyecanlı bir süreç geride kaldı. Bir tane netice alındı. 13 tane aday adayımız vardı ve herkesçe malumdu ki bir tanesi aday olacaktı. İyi değerlendirmek gerekilen bir süreçti. Belediye Başkanının takibi söz konusu. Yaptığı çalışma ve diğer çalışmalar ile ilgili bir karne çıkartılıyor. Bunu Sayın Başbakanımız değişik toplantılarda açıkladı. Belediye performansı değerlendirmeleri, anketler. Şu ana kadar 6 tane anket yapıldı. Yapılan çalışmalar güzel oldu bir centilmenlik içerisinde geçti. Kırıcı, dökücü, bozucu birbirinizin aleyhinde bulunmadınız ve bu da iftihar edilecek bir husus. Bundan sonra aday belli oldu hep beraber partimizin başarısı için çalışacağız. Çünkü bu seçimler çok önemli. Hepinize teşekkür ediyorum. Faruk Başkanımıza da teşekkür ediyoruz, tebrik ediyoruz. Hayırlı olsun" dedi.

"Karar verici Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'dı"

AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi; "Çok centilmence bir süreç yaşandı. Hepimizin bildiği gibi bir çok il ve partilerde bu gibi centilmence süreçler yaşanmıyor. Böyle süreçler birleştirici süreçler olmasına rağmen bir çok yerde ayrıştırıcı şekilde ortaya çıkıyor. Fakat Niğde'de biz çok dostane ve centilmence bir süreç yaşadık. Çok aday çıkmasını bir zenginlik ve bir bereket olarak görüyorum. Böylesine zor ve böylesine metanetli bir görevi yapabilmek için Niğde'nin en önde gelen ve en kıymetli, bu işi en iyi şekilde yapabilecek arkadaşlarımız kardeşlerimiz taşın altına elini koyarak bu göreve talip oldu bu çok önemli bir durum. Her bir aday adayı arkadaşımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Burada karar verici Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'dı. 11 kişilik bir heyet ile bu kararı verdi. Karar verirken bütün Türkiye için kriterlerini çok daha önceden belirtmişti. Sizler rakip değildiniz. Bundan sonra da rakip değil ekip olacaksınız inşallah. Tek yürek olacağız, tek bilek olacağız. Niğde'de en iyi neticeyi alabilmek için çaba sarf edeceğiz" şeklinde konuştu.

"Her düşünce, her proje bizim için ayrı önem taşımakta"

Aday adaylığı sürecini değerlendiren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde'mizde hepimize yakışır bir şekilde aday adaylığı kampanyası yürütüldü. Sonuç itibariyle Genel Merkezimizin uygun görmesi sonucu bu görevi yeniden bizim üstlenmemiz noktasında bir açıklama yapıldı. İstanbul'da düzenlenen programda Sayın Başbakanımız bizim adaylığımızı yeniden ilan etmiş oldu. Süreç içerisinde yapılan güzel çalışmalardan, centilmenliğe zarar verilmeyecek şekilde yapılan çalışmalardan dolayı tüm aday adayı olmuş arkadaşlarımıza ve onların ekibine teşekkür ediyorum. Biz dün beraberdik. Bu gün ve bundan sonra da inşallah beraber olacağız. Sizlerin her türlü projelerinden yararlanma yoluna gideceğiz. Her düşünce her proje bizim için ayrı önem taşımakta. Bizim aday olmamız ya da bizim kazanmamızdan ziyade önemli olan Niğde'mizin kazanması. Bir başka taraftan da partimizin kazanması. Bu seçimler Türkiye'mizin şekilleneceğinin en önemli adımlarından bir tanesi olacak. Çünkü bu seçim bir başka taraftan da 2014 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin bir provası niteliğinde geçecek. O bakımdan bu seçimde Türkiye'nin geleceği oylanmış olacak. AK Parti ailesinin her ferdi için ve her vatandaş için bu seçimin önemli olduğunu düşünüyorum. Bizim yok ayrımız gayrımız. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için. İnşallah durmak yok yola devam edeceğiz" dedi.

Editör: TE Bilişim