Ak Parti Niğde Teşkilatı Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına devam ediyor.

Niğde Merkez, ilçe, kasaba ve köylerde Cumhurbaşkanlığı seçimlerini sürdüren Ak Parti teşkilatı, dün Çiftlik İlçe teşkilatı ile iftarda bir araya geldi ve iftardan sonra vatandaşlarla sohbet etti.


Ak Parti İl Başkanı, Çiftlik İlçe Başkanı, Çiftlik koordinatörleri ve teşkilatın bulunduğu programda vatandaşlarla sohbet eden İl Başkanı Özdemir şu ifadelerde bulundu:  ‘’Halkımız ilk defa kendi oylarıyla Cumhurbaşkanını seçecek. 10 Ağustos bu açıdan bir milat olacaktır. Türkiye birçok seçim gördü, ancak 10 Ağustos daha farklı ve daha önemli olacak. 12 yılda ülkemize çağ atlatan , ülkemizin büyümesini sağlayan Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimine Milletin Adamı olarak katılmaktadır. Milletimiz kendi adayına, kendi geleceğine 10 Ağustosta sahip çıkacak ve Cumhurbaşkanı olarak seçecektir. Sizler bunun bilincindesiniz’’ dedi.

AK PARTİ DAĞILIR MI?

‘Cumhurbaşkanı olursa Ak Parti’nin durumu ne olur, daha önceki partilerde olduğu gibi dağılır mı ‘ diye yöneltilen sorulara ise Özdemir şöyle yanıt verdi:

‘’Bizim şuan ki gündemimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak seçmektir. Hiçbir endişeniz olmasın, Ak Parti gücünden hiçbir şey kaybetmeyecek, ülkemize hizmet etmeye, güçlü Türkiye yolunda öncülük etmeye devam edecektir. Tarihi bir süreç yaşıyoruz. Seçim çalışmalarımızda hangi partili olursa olsun bu ülkenin geleceğini düşünen herkesten oy isteyeceğiz. Vatandaşımızın sağduyusu ve öngörüsü bizim için çok önemlidir. Görüştüğümüz herkesin ortak kanaati % 50’nin üzerinde çok rahat oy alacağı ve 1.turda Cumhurbaşkanı seçileceği yönündedir. Kimsenin şüphesi olmasın, Türkiye artık eskisinden çok daha farklı olacak, bunu sizlerin o güçlü desteği ile Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştiriyor. 10 Ağustos Türkiye için yeni bir dönüm noktası olacak’’ dedi.

 
Editör: TE Bilişim