Ak Parti Çamardı İlçe Başkanı Yasin Yılmaz’ın 6.Olağan Kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından, Niğde İl Başkanı ve Koordinatör Milletvekili nezaretinde bir temayül yoklaması yapıldı. Belirlenen 3 isim Genel Merkeze çağırıldı . Ak Parti Teşkilat Başkanlığının onayının ardından ilçe başkanlığına Yasin Kurudere getirildi.

İl Başkanı Mahmut Peşin; ‘’Yasin kardeşimize ve Çamardı Teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum. Teşkilat Başkanlığımızın onayı sonrasında ilçe başkanlığı görevine getirildi. Rabbim ömür ve imkan verdikçe milletimize hizmet yolunda sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çünkü bu kutlu, hayırlı bir yoldur. Rabbim mahcup etmesin’’ dedi.

Ak Parti Çamardı  İlçe Başkanlığı görevine getirilen Yasin Kurudere; ‘’ Bana bu görevi tevdi eden Teşkilat Başkanımız Mustafa Ataç’a teşekkür ediyorum. İl Başkanımızla birlikte ilçemizin daha güzel yerlere gelmesi için gayret sarf edeceğim.  AK Parti demokrasinin teminatıdır. AK Parti değişimin teminatıdır.  İşin sırrının yaptığımız hizmetler olduğunu bilerek mücadele edeceğiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu uzun meşakkatli, sabır gerektiren yolculukta teşkilatımızla birlikte azimle çalışacağız’’ dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim