Bor Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen kongreye, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Bor İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Demet Şenol, bu yeni dönemde yeni Türkiye'nin inşası için azimle çalışacaklarını, Ak Parti’nin başarının Bor’da artmasını sağlayacaklarını belirtti.

Kongrede konuşan İl Başkanı Mahmut Peşin; ‘’ Kadının siyasete girmesi ve siyasetin içinde yer alması konusu, AK Parti döneminde zirve yaptı. Kadın kendisinin farkına vardı. Neler yapabileceğini gördü. Yeni seçilen kardeşlerimize görevlerinde başarılar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.
Kongrede konuşma yapan Milletvekilleri, Kadın Kolları Başkanı  ve Belediye Başkanı’da, Kadın Kollarının teşkilattaki önemine vurgu yaptılar. Afrin operasyonuna da değinerek, kahramanca mücadele veren Mehmetçiklerin başarılarını, bu operasyonun ne denli öneme sahip olduğu konusuna vurgu yaptılar. Ayrıca seçilen teşkilat mensuplarına hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
 
Editör: TE Bilişim