Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun, yaptığı açıklama ile partilerinin kongresinde Bor İlçe Başkanlığına aday olmayacağını açıkladı. 


Yavuz Ergun, yaptığı açıklamada; 2008 yılı Aralık ayından bu yana Ak Parti Bor İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Memleketim, teşkilatım ve hemşerilerime hizmet için bu davada görev aldım. Bu sorumluluk bilinci ile yaklaşık 9 yıldır başkanlık görevimi yerine getirmeye gayret ettim. Geçen bu süre zarfında 3 genel seçim, 2 yerel seçim, 2 referandum ve 1 Cumhurbaşkanlığı seçimi geçirdik. Halkımızın desteği ile oylarımızı Türkiye ortalamasının üzerine çıkardık. 

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan, Bor İlçe Kongresinde yeni arkadaşlara yer açmak amacı ile İlçe Başkanlığına aday olmayacağım.

Bundan sonra da sevdamız olan partim için çalışmaya, üzerime düşen vazifeyi yerine getirmeye çalışacağım. Bu süreden itibaren partimizle hep birlikte yürümeye ve daha güzel günleri hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz" dedi. 

İlçe Başkanı Yavuz Ergun açıklamasının sonunda görev yaptığı süre içinde kendisine destek olan, ailesine, partililere ve Bor halkına teşekkür etti. 

Bilindiği üzere, geçtiğimiz haftalarda  Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir'de kongrede aday olmayacağını açıklamıştı. 




 
Editör: TE Bilişim