AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı belde ve köy temsilcileri ile Öğretmenler Evi’nde düzenledikleri yemekte bir araya geldi. 

 

Bütün belde ve köy temsilcileri ile tek tek ilgilenen Merkez İlçe Teşkilat Yönetimi göreve geldikleri günden itibaren teşkilatın beldeler ve köy kısmını ayrıca önemsediklerini teşkilatlanmanın beldelerden ve köylerden başlandığını vurguladılar.

 

Toplantıda söz alan Merkez İlçe Başkanı Latif GÜNGÖR, teşkilatlarının her kolunun kendileri için çok önemli olduğunu sık sık yaptıkları belde ve köy ziyaretlerimizde bunu hep dile getirdiklerini söyledi.  Belde ve köy başkanlarımızın her zaman partimize gelerek bizleri ziyaret edebileceklerini ve devamlı bilgi alışverişinde bulunmanın faydalı olacağını dile getiren Güngör; Teşkilatçılığın sadece seçim dönemlerinde birbirini hatırlamak olmadığını belirterek “bizler için her zaman değerlisiniz” dedi.

 

GÜNGÖR “Ak Parti Niğde Ana Kademesi olarak belde ve köy teşkilatlarının ne kadar iyi, ne kadar özverili ne kadar halisane çalıştığının farkındayız. Merkez İlçe olarak bu çalışmanın içinde olmaktan gurur duyduğumuzu bilmenizi istiyorum. Sizler gibi belde başkanlarımız oldukça bu çalışmanın, bu yarışın her daim içinde olacağımızı, aynı gemi içinde yer aldığımızı bilmenizi isterim.

 

Yerel yönetim kademeleri siyasi partilerin en önemli birimleridir. Bu kademelerin temeli de beldelerdir, köylerdir, sizlersinizdir. Çünkü beldeler bir partinin hizmet anlayışının omurgası olduğu gibi ayni zamanda halkla kurumsal olarak buluştuğu ilk noktadır. Bir siyasi partinin yerel yönetimlerde gösterdiği performans, beldelerde gösterdiği özveri, o siyasi partinin iktidar olup olamayacağını, iktidarda kalıp kalamayacağını belirler.”dedi.

 

Daha sonra üye kaydı ile ilgili kısaca bilgi veren Güngör; “Başbakanımızın partimizde üye sayısını ne kadar önemsediğini belde ve köylerde partililerimizin üye olmaları yönünde çalışmalar yapılması gerektiğini söylememe bile gerek yok. Bu gün tüm Türkiye de 7,5 milyon üyeye ulaşmış dev bir halk hareketinin öncüleri ve ilk kademe yöneticileri olan sizlere daha fazla sorumluluk yüklenmiştir.  Önümüzdeki üç seçimin de aynı ekiple girileceği düşünüldüğünde seçimleri kazanacak ya da kaybedecek olan sizlersiniz, belde ve köylerdeki oylarımızdan sizler sorumlusunuz.” dedi.

 

En kısa zamanda bu ve benzeri toplantıların artarak yapılacağını belirten Güngör katılımcılara teşekkür etti.

 

Editör: TE Bilişim