AK Partililer Ramazan bayramının birinci ve ikinci günü tüm ilçeleri ve çok sayıda köyü ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştılar. Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, İl Başkanı Ahmet Özmen ve çok sayıda il yönetim kurulu üyesinden oluşan AK Parti heyeti, ilçe ve köylerde vatandaşlarla biraraya gelip bayramlarını kutlarken sorun ve talepleri dinlemeyi de ihmal etmediler.


İlk gün Bor, Çiftlik ve Altunhisar

Ramazan bayramının ilk günü il merkezinde Niğde Valiliğinin organize ettiği program dâhilinde bayramlaşma ziyaretlerinde bulunan AK Partililer, daha sonra Bor, Altunhisar ve Çiftlik ilçe teşkilatlarına bayram ziyaretleri gerçekleştirdiler. İlçelerde teşkilatların yanı sıra esnafları ve kıraathaneleri de gezen heyet, sık sık vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet etme fırsatı da buldular. Altunhisar ve Çiftlik ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren AK Partililer, ayrıca bir süre önce PKK ile çatışmada yaralanan bir askerin Çiftlik ilçesindeki baba evini ziyaret ettiler. Ardından da Asmasız köyünde de vatandaşlarla biraraya geldiler.

İlçelerde vatandaşlardan yoğun ilgi

Ramazan bayramının ikinci gününe CHP’ye bayramlaşma ziyaretiyle başlayan AK Partililer, aynı gün Ulukışla ve Çamardı’ya da bayram gezisi yaptılar. Ulukışla ilçe merkezinde önce parti binasında teşkilat mensuplarıyla bayramlaşan heyet daha sonra ilçe merkezinde esnafı gezdiler. Ardından Ovacık köyüne giderek lahana yarışmasını izlediler. Bir sonraki durak ise Çamardı’ydı. İlçe merkezindeki bayramlaşmanın ardından AK Partililer Elekgölü ve Mahmatlı köyleriyle Bademdere beldesini ziyaret ettiler. İlçelerde vatandaşlardan yoğun bir ilgi gören AK Partililer, gittikleri ilçe ve köylere yeni yatırım müjdeleri de verdiler. 










Editör: TE Bilişim