Ak Parti seçim çalışmalarının startını Bahçeli Kasabasında düzenlediği programla verdi.

 

Ertesi gün ise iş makinasının hizmete sunulması programında Karakapı halkı ile bir araya gelindi. Belde halkından milletvekili adaylarına büyük ilgi vardı. Yüzlerce vatandaş Ak Parti Niğde Milletvekillerini büyük bir coşku ile karşıladılar.

 

Bahçeli’de düzenlenen programda, Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz bugüne kadar yapılan birçok hizmet hakkında bilgiler verdi. Karakapı Belediye Başkanı Kamil Demiralp’te hizmetlerinden bahsetti.

 

AK PARTİ HİZMETLERİNİ SAYMAKLA BİTİREMEZ

 

Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir konuşmasında; ‘’Bahçeli belediye başkanımız hizmetlerini o kadar uzun anlattıki, icraatın içinden programı gibi oldu. İşte Ak Parti’nin farkı bu. Yapılan hizmetleri say say bitiremezsiniz. Yaptıklarımızı anlatıyoruz, başkaları gibi afaki, yapamayacağımız hiçbir sözü sarfetmiyor, dile getirmiyoruz. Sizlerden aldığımız güçle hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. 7 Haziran’da sizlerden güçlü bir destek bekliyoruz’’ dedi.

 

DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE OLACAĞIZ

 

Ak Parti Niğde Milletvekili adayı Yaşar Ataç konuşmasında; ‘’7 Haziran seçimlerinde Niğde’mizi şaha kaldırmak istiyoruz. Hizmetle olan siyaset Ak Parti’nin kurulduğu günde başladı ve devam ediyor. 2023 hedefine ulaştığımızda daha güçlü bir Türkiye olacağız’’dedi

 

BAHÇELİ’NİN OYUNUN TAMAMINA TALİBİZ

 

Ak Parti Niğde Milletvekili adayı Erdoğan Özegen konuşmasında; ‘’ İnsana hizmeti de büyük bir erdem ve şerefle bizlere bahşeden Allah’a hamd ediyorum. 7 Haziran’da seçime gidiyoruz. 1 yıl önce nasıl başkanlarınıza büyük bir destek verip hizmetkarınız yapmışsanız , 7 Haziranda da biz sizlerin hizmetkarınız olacağız. . Beldelerimizin su ihtiyaçlarından alt yapı sorunlarına kadar çok sayıda hizmet getirdik. Belediyelerin normal bütçeleri ile yapılamayacak büyük projeler beldelerimizde hayata geçiyor. 7 Haziran’da Niğde’nin şenlenmesini sağlayalım hep birlikte. Bu coğrafya üzerinden her türlü oyun sahneleniyor, bizler bu oyunu hep birlikte bozacağız. Bahçeli insanlarına diyorum ki, 7 Haziran’da Türkiye’nin, Niğde’nin geleceği, marka şehir için siyasi düşüncemizi bir kenara bırakalım, ödünç mü verirsiniz, borca  mı sayarsınız bilmiyorum, Bahçeli’nin Karakapı’nın halkının oyunun tamamına talibiz’’ dedi.

 

 

MİLLET NE DERSE O OLSUN

 

Ak Parti Niğde Milletvekili ve 7 Haziran seçimleri adayı Alpaslan Kavaklıoğlu konuşmasında; ‘’ Gözlerindeki ışıltıyı görmek bizlere büyük bir moral kaynağı oluyor. Rabbim bizleri Sevgili Peygamberimizin yolunda gidenlerden eylesin, bu vesileyle kutlu doğum haftanızı tebrik ediyorum. Beldelerimiz yaşanabilir yerler haline geldi. Temel ihtiyaçlarınızı çözdük hamdolsun. Bundan sonrada yaşam kalitenizi artırmak için yeni projeleri hayata geçireceğiz.  Bu güzelliği bozmayalım. Muhteşem bir kalabalıkla bizleri karşıladınız. 7 Haziran seçimlerinden büyük bir zaferle çıkacağız inşallah. Biz Allah’a inanıyoruz, millete güveniyoruz. Millet ne derse o olsun. Esas olan millettir, devlet milletin hizmetindedir. Ak parti’ye kadar millet ihmal edildi, ama bizler milleti çok önemsiyoruz. 7 Haziran’da yeni anayasanın kapısını aralayacağız, Allah’ın izni ile ülkemizi 2023 hedefine taşıyacağız.’’ dedi.

Editör: TE Bilişim