Ak Parti Niğde İl Başkanlığı Kadın ve Gençlik kolları Anneler gününde bir dizi etkinlik yaptı.

 

Ak Parti Kadın Kolları Anneler Günününde Annelik Heyecanını Yaşayanların Yanındaydı.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Reyhan SAYIN, AK Parti İl Başkanının eşi Dilek ÖZMEN, Ekonomi İşler Başkanı Durdane Türkmen, AR-GE Başkanı Hatice PERKER, Tanıtım Medya Başkanı Kübra ÜNLÜER, Halkla İlişkiler Başkanı Nihal KÜÇÜKÖZKAN, ayrıca Naciye ARAZ, Raziye DEMİRAY, İl Yönetiminden Seher AÇIKGÖZ’ün katılımıyla Doğum Hastanesinde o gün içinde doğum yapan anneleri ziyarette bulundular.

Doğum yapan annelere Karanfil dağıttı ve anneler gününü kutladılar. Ayrıca annelere bebek bezi ve ıslak mendil hediye ettiler.

 

Yapılan ziyaretlerle ilgili konuşan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Reyhan SAYIN, ‘’Bizim dinimizde cennet anaların ayaklarının altındadır. Sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü'nü kutluyorum. Bende bir anneyim, anneliğin ne kadar özveri isteyen, sevgi isteyen, şefkat isteyen bir kutsal görev olduğunu yakînen biliyorum. Bu özel günde, doğum yapan, geleceğimizin teminatı evlatları dünyaya getiren, büyük sorumlulukları üstlenecekleri ilk anda, mutlu günlerinde yanlarında olmak istedik. ” dedi. Yapılan ziyaretlerden dolayı Anneler memnuniyetlerini dile getirirken, bu ziyaretlerin samimi bir ortamda gerçekleştiği görüldü.

  

AK GENÇLİK  ANNELERİ UNUTMADI

 GENÇLER ŞEHİT ANNELERİNİ ZİYARET ETTİ

 

  AK Parti Niğde Gençlik Kolları üyeleri, Şehit annelerini ve Huzurevinde kalan anneleri ziyaret ederek gül ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

 

Anneler günü nedeniyle AK Parti Gençlik Kolları Başkanı H. Emre Kesek ve yönetim kurulu üyeleri şehit ailelerini ve huzurevini ziyaret etti.

 

Ziyarette şehit annelerine sarılıp ellerini öpen gençler Anneler Günü'nü kutladı. Ziyarette şehit anneleri duygusal anlar yaşasa da, unutulmamanın ve değer verilmenin gururunu yaşadı. Gençlik kolları üyeleri şehit annelerine gül ve Kuran-ı Kerim hediye ederek şehitlere dua ettiler.

 

Şehit annelerinin ziyaretinden sonra Bor Ahmet Kuddusi Huzurevini ziyaret eden AK Gençler burada da sohbet ettiler .

 

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı H. Emre Kesek, "Şehidimizi bir kez daha yad ediyoruz. Anneler gününde şehit anneleri ile birlikte olmak istedik. Hatay'daki saldırıda pek çok vatandaşımız şehit oldu, acılı bir gündeyiz. Hayatını kaybedenlere rahmet, milletimize başsağlığı diliyoruz. Annelik bizim için çok önemli, cennet annelerin ayağının altındadır. Ülkenin geleceğinin şekillenmesinde annelerin büyük bir görevi var. Ülkenin geleceğiğnin temellerini annelerimiz atıyor. Evlatlarına verdikleri, şefkat, merhamet duygularının yansımasını onlar büyüdüklerinde ülkeye kattıkları değerle görüyoruz. Bu yüzden annelerimiz bizim en değerli varlığımızdır. Annelerin elini öpüyoruz" dedi.


 










Editör: TE Bilişim