Niğde AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programla seçimde görev alan tüm teşkilat mensuplarına ve sandık müşahitlerine teşekkür belgesi verildi.





Niğde Belediyesi İnönü Mahallesi Sosyal Tesisinde düzenlenen programa AK Parti Bölge Koordinatörü ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, AK Parti Kadın Kolları Reyhan Sayın'ın yanı sıra, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri ve seçim sürecinde görev yapmış AK Parti teşkilat mensubları katıldı.

Gece gündüz demeden büyük fedakarlıklarla çalıştık

Niğde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç; "30 Martta yapılan yerel seçimlerden büyük bir başarıyla çıktık. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Teşkilatımızla birlikte özverili çalışmalar yaptık. Gece gündüz demeden büyük fedakarlıklarla çalıştık. Seçim süresince kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızı dinledik ve elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Bizler sadece seçim günlerinde değil diğer günlerde de halkımızın sorunlarına çözümler üretiyoruz. Onları yalnız bırakmıyoruz. Halk emeklerimizin karşılığını bir kez daha verdi. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecektir. Sandık namustur diyerek bekleyen bütün sandık müşahitlerimizden Allah razı olsun. Bu zaferi sandık müşahitlerimizle birlikte başardık. Tüm sandık müşahitlerimize minnettarız. Allah herkesten razı olsun" dedi.

Teşkilatımız sayesinde çok şey değişti

Niğde AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir; "Allah'a şükürler olsun ki yaklaşık 35 gün önce bu salonda bir toplantı daha yapmıştık ve bu gün Allah bize bu toplantıyı bir kez daha nasip etti. Başarıyla çıkılmış bir seçimden sonra toplantıyı nasip etti. Bu gün bir zafer kazandıysak, böyle güzel bir günde bir araya geldiysek bunda teşkilatımızın ve müşahitlerimizin emeği çok fazla. Teşkilatımız sayesinde çok şey değişti. Sizler sadece partimizin değil Niğde halkının bütün oylarına sahip çıktınız. Hiç kimsenin hakkını hiç kimseye yedirmediniz. Şimdi çok fazla farkında değiliz ama bu seçimin önemi yıllar sonra çok iyi anlaşılacak. Hep şunu dedik, bir milli mücadele veriyoruz. İstiklal mücadelesi veriyoruz dedik. Çok şükür bu istiklal mücadelesinden zaferle çıktık. Daha nice zaferler de bizleri bekliyor. Çünkü bizler haklıydık, Hakk'tan yanaydık. Çok şükür bir seçimden daha zaferle çıktık. Sizlerle birlikte başarılı olacağımızdan hiç bir şüphemiz yok. Birlikte rahmet var dedik, ayrılıkta azap var dedik bu hadisimizi kendimize şiar edindik. Önümüzde de bir Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Bu seçimde de hepimize çok büyük yükler düşecek. Ağustos ayında da hep birlikte el ele verip en iyi sonucu alacağımızdan hiç bir şüphemiz yok" şeklinde konuştu.

Milli mücadele verdik

Niğde AK Parti Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın; "Öyle bir seçim geçirdik ki milli mücadele verdik. İl Başkanıma, Belediye Başkanıma, Milletvekillerimize, İlçe Başkanımıza ve tüm görev alan herkese teşekkür ediyorum. Sahada beni yalnız bırakmadıkları için bayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah'a hamd olsun ki bu mücadelede sonucu çok güzel neticelendirdik" dedi.

Kıblemiz belli

Niğde AK Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; "Çok çetin bir seçim süreci geçirdik. Seçim takvimi, Seçim sonuçları, sandık günü çok çetin geçti. Allah'a şükürler olsun önce Allah'ın yardımıyla, sonra değerli Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın gayret, çalışma ve karizmasıyla, ve siz değerli parti mensuplarımızın fedakar çalışmalarıyla Niğde'de gerekli ve yeterli oyu alarak Belediye Başkanlığı seçimini kazandık.  Herkese fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Çok eksiklerimiz yanlışlarımız oldu ama bu eksik ve yanlışlarımızı bundan sonra düzelteceğiz. Bizim partimizin en önemli özelliği kurumsal olması ve yapılan yanlışlardan, eksiklerden ders alması, milletin gözüne bakması. En büyük özelliğimiz biz milletin gözüne bakıyoruz. Allah'ın izniyle kıblemiz belli, istikametimiz belli. Kıblemizi, istikametimizi, kalbimizi bozmadığımız sürece Allah bize başarı ve seçim kazanmaları ihsan edecek" şeklinde konuştu.

Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Bu seçimlerin zaferle bitirilmesi, sonuçlandırılması için bu çorbada katkısı, gayreti, emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Önemli bir seçimdi. Ülkemiz ve Niğde'miz açısından herkes açısından önemli bir seçimdi. Bu seçimiz zaferle sonuçlandırmak, bir oyla bile olsa kazanmak çok güzel. Bundan sonra biz de sizleri mahcup etmeden gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız her zaman olduğu gibi Niğde'mize hizmet etmek. İnsanımıza hizmet etmek. Doğruluktan, dürüstlükten ayrılmadan çalışmak ve gayret etmek. Bundan sonraki süreçte de geçtiğimiz 5 yıldaki gibi aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Teşkilatımız bizim her şeyimiz

Belediye Başkanı Akdoğan; "Bizim açımızdan, teşkilatımız ve teşkilat terbiyemiz açısından baktığımız zaman, teşkilatımızı göz ardı etmek, yok saymak, görmezden gelmek hiç bir şekilde mümkün değil. Teşkilatımız bizim her şeyimiz. Özellikle sandık müşahitlerimiz bizim adeta kılcal damarlarımız. Teşkilatımızın kılcal damarları. Sandık müşahitlerimizin ne kadar önemli görevler üstlendiklerinin hep bilinci içerisindeyiz. Sandık müşahitlerimiz başta olmak üzere tüm herkesten Allah razı olsun. Başta ülkemiz adına, milletimiz adına Niğde'miz adına çok önemli bir görevi yerine getirdiniz. Biz bir aileyiz, Belediyesi, teşkilatı yok. Hep beraberiz. Milletvekillerimizle, Belediyemizle, İl Genel Meclisimizle, diğer Belediye Başkanlarımızla, Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerimizle hep beraber bu kervanı yürüteceğiz. Bize yeniden adaylık yolunu açan başta Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'a, bize destek olan Milletvekillerimize, teşkilatımıza ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu görevi ikinci dönemde üstlenmek, hem aday olarak üstlenmek, hem de seçim kazanmış olarak üstlenmek büyük bir onur. Bu onuru bizlere başta Başbakanımız olmak üzere sandık müşahitlerimize kadar, seçmenimize kadar uzanan zincir halkalarının hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Oy veren vermeyen herkesten Allah razı olsun" dedi.

Üç aylarınız mübarek olsun

Regaip Kandilinin ve üç ayların hayırlara vesile olmasını dileyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Ramazan Ayının, mübarek on bir ayın sulatanı olan Ramazan ayının habercisi olan Regaip Kandilini idrak ettik. Tüm hemşerilerimin Regaip Kandilini ve üç aylarının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

Her daim hazır olan, iri olan, diri olan bir partiyiz

AK Parti Bölge Koordinatörü ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz; "Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Seçimin hemen akabinde bu kadar güzel bir organizasyon ile sizlerle bizleri buluşturdukları için. Bir çok teşkilatımızın kademelerinde yer alan arkadaşlarımızla yaklaşık 5-6 saat süren teşkilat çalışması yaptık. Çok kritik bir seçimi geçtiğimiz 30 Mart yerel seçimlerinde destek veren, çalışan teşkilatımızın tüm gönüllü kademelerini kutluyorum. Önemli bir seçim yaşadık. Seçimlerde seçilmiş olan tüm kardeşlerime önümüzdeki dönemde başarılar diliyorum. Bu güne kadar partimizin tüm kademelerinde emek vermiş, gönül vermiş görev yapmış olan Niğde'deki AK Parti teşkilatında görev almış tüm kardeşlerimizi de saygı ve muhabbetlerimi gönderiyorum. Önemli olan makamlar değil, önemli olan ülkemizdeki bu çok önemli süreçte ülkemizdeki hizmet kervanında bu görevleri üstlenebilmek. Ben Aksaray seçim sonuçlarını takip ettiğim gibi, Niğde seçim sonuçlarını da takip ettim. Seçimden önce de teşkilatımızla önemli paylaşımlarda bulunduk. Niğde'de Belediye Başkanımıza ikinci kez yetki verilmesiyle beraber hem de almış olduğunuz oy oranlarıyla beraber Allah mahcup etmedi. Sayın Başbakanımıza, AK Parti hizmetine, bu gün siyasi partilere ve paralel yapıya en güzel cevabı seçim sonuçlarıyla verdiniz bunun için çok teşekkür ederim. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Yaptığımız çalışmalarda da önümüzdeki süreçte Cumhurbaşkanlığı seçimlerimize hazırlanıyoruz. Her daim seçimlere hazır olan, iri olan, diri olan bir partiyiz. Bundan sonra da çalışmalarımızı bu minvalde devam ettireceğiz. Önümüzdeki yapacağımız Cumhurbaşkanlığı seçimlerine nasıl 30 Mart seçimleri bir kader seçimiyse bu ülkenin kaderine evet dediği hizmetlerin devamına evet dediği ve bu ülke üzerinde oyun oynayanlara ders vermenin bir seçimiyse önümüzdeki seçim de bu anlamda çok önemli. Çalışmalar yaptık, hep beraber önümüzdeki süreçte de  Niğde teşkilatımı bir, beraber, iri ve diri olarak göreceğiz ve önümüzdeki seçimlerde de Sayın Başbakanımıza Aksaray'la beraber en yüksek oy ile desteği vereceğiz. Tüm kardeşlerime, seçilen kardeşlerime, Belediye Başkanlarıma başarılı hizmet etmelerini diliyorum. Emeği geçen gönlüyle, yüreğiyle gece gündüz demeden çalışan teşkilat mensubu kardeşlerime yürekten saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.





Editör: TE Bilişim