AK Parti Niğde Milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, Erdoğan Özegen ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Memur-Sen Niğde İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. İl Başkanı Celalettin Özüdoğru tarafından karşılanan milletvekili adayları, Memur-Sen'e bağlı sendika başkan ve üyeleriyle yaklaşık 2 saat süren bir sohbet toplantısı yaptı.

Milletvekili adaylarının kendilerini tanıtmasının ardından söz alan AK Parti Niğde Milletvekili Adayı Erdoğan Özegen, ülkenin iktidarlarının 9 yıllık süresi içinde adeta altın çağını yaşadığını kaydetti.

Niğde için yapılacak daha çok şey olduğunu vurgulayan Özegen, “Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 vizyonu için daha yapılacak çok şey var sözünü biz de Niğde’de sizler için söylüyoruz. Niğde için çok şey yaptık, daha da yapmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Çünkü Niğde her şeyin en güzelini hak ediyor” dedi.

Ak Parti Niğde Milletvekili adayı Alpaslan Kavaklıoğlu da önümüzdeki dönemde bir önceki dönemde yapılan yatırımların daha da fazlasını Niğde’ye getirecekleri sözünü verdi. Kavaklıoğlu, sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini vurgulayarak; “Memur sendikaları ve Memur-Sen bizim için çok önemli yol göstericiler arasında yer alıyor. Biz STK’ların görüşlerini çok önemsiyoruz. Bugün ve bundan sonra da Memur-Sen’in istek ve önerilerini dikkate alacağız” şeklinde konuştu.

Ak Parti Niğde Milletvekili adaylarından Ömer Selvi de birbirinden değerli iki arkadaşıyla beraber çok önemli bir yola çıktıklarını belirterek; “Niğde için çalışmaya ve üretmeye devam etmek için sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

Memur-Sen Niğde İl Başkanı Celalettin Özüdoğru da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sendikalarının Niğde’de 3 bin 800 üyesi olduğu hatırlatan Özüdoğru, AK Partinin bundan önceki çalışmaları göz önüne alındığında bundan sonraki çalışmaları için de destek vereceklerini açıkladı. Özüdoğru, “Yürütülen çalışmaları yakından takip ediyoruz. Özellikle memurların hak ve kazanımları konusunda atılan adımlar bizleri memnun etmektedir." dedi.

Konuşmaların ardından Memur-Sen üyeleri AK Parti Niğde milletvekili adaylarına yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili sorular yöneltti. Ziyaret, yapılan ikramların ardından sona erdi.






Editör: TE Bilişim