AK Parti Niğde İl Teşkilatı tarafından Ankara'dan gelen Milletvekili Adayları için karşılama programı yapıldı.
Yüzlerce araçlık bir konvoy ile karşılanan Ak Parti birinci sıra Milletvekili Adayı Alpaslan Kavaklıoğlu, ikinci sıra Milletvekili adayı Ömer Selvi ve Üçüncü sıra milletvekili adayı Erdoğan Özegen Ak Partililer  sevgi gösterilerinde  bulundular. Adaylar yüzlerce konvoy eşliğinde İlk olarak Bor İlçesi’nde halkı selamladı. Ardından Niğde’ye gelen adaylar Ak Parti İl Başkanlığı önüne toplanan kalabalığa birer konuşma yaptı.
Kavaklıoğlu: “Hizmet nasıl yapılır, nasıl getirilir hep beraber göreceğiz”
Birinci sıra adayı Alpaslan Kavaklıoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Hizmet yarışına başladık. Hizmet nasıl yapılır nasıl getirilir hep beraber göreceğiz. AK Parti adayları olarak bir takımız, bizi hep birlik beraberlik içinde göreceksiniz. AK Parti aday adayları olarak 35 kişi idik 3 kişi seçildi takıma, diğer arkadaşlarımız da bizim takım arkadaşlarımız onlara da teşekkür ediyorum birlik beraberlik içinde çalışacağımıza inanıyorum. Allah nasip etsin birliğimiz bozulmasın inşallah. Niğde’nin güzel insanları hepinizi çok seviyoruz buraya geldiniz sizin hakkınız ödenmez”.
Erdoğan Özegen ise “Siyaset zor zanaattır ancak siyaset hakkı ile yapılırsa siyaset insanlığa hizmet için yapılırsa işte o zaman bu kadir kadirşinaslıklar ortaya çıkıyor. Bu güzellikler ortaya çıkıyor. Ancak yapılan her hayırlı işin altında siz isimsiz kahramanların siz kimsesizlerin sesi olan değerli hemşerilerimin duaları ve gönül destekleri var bunu bilincindeyiz. Yükümüz ağır yolumun uzun Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.
Ömer Selvi ise konuşmasında şunları söyledi: “Biz milletin gönül tahtında her hangi bir yere sahip olursak dünyada bundan büyük mevkii makam yoktur. Sayın başbakanımız bize bir hedef koydu. Hedef 2023 bu yolda yükümüz ağır yolumuz uzun ama burada bizim tek bir motivasyonumuz var. Tek bir güç kaynamağız var. Milletin iradesi ve memleket aşkı”.
 
Editör: TE Bilişim