10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Niğde’de bulunan yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya gelen Ak Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir, çocuklarımıza, torunlarımıza çok güzel bir Niğde bırakmalıyız ve ufkumuzu geniş tutarak, 40 yıl sonraki Niğde’yi planlamalıyız” dedi.


Ak Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir, gazetecilere sıcak soğuk demeden bir fotoğraf karesi için canla başla çalışan cefakâr gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti. Ak Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir, “Toplumun haber alma özgürlüğünü sizler sayesinde ulaşıyoruz. Sizlerin yaptığı işi bir meslek gurubu olarak görmüyoruz. Çünkü mesai merfumu gözetmiyorsunuz kar demeden kış demeden çalışıyorsunuz” dedi.

DAHA İYİLERİNİ YAPMAYA TALİBİM

Ak Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir, siyasi konulara da değinerek önemli açıklamalarda bulundu.

Özdemir, “4 yıllık il başkanlığı tecrübesi edindik, yaptıklarımızın yanında yapamadıklarımızı da görerek büyük tecrübe sağladık. Bu tecrübeleri halkımız adına kullanmak için yapabileceğimiz birçok şey olduğuna inandığım için bugün karşınıza aday olarak çıktım. Arkamızda eser bırakan bir belediye başkanı olmak istiyorum. Eserleri ile konuşulacak bir belediye başkanı olmak istiyorum. Ben hep şunu söylüyorum, şehrimize benden daha hayırlı bir belediye başkanı olacak olan varsa o belediye başkanı olsun ben hayırlı olacaksam ben belediye başkanı olayım diyorum. Ben bu konuda hırslıyım, yapacağıma inanmasam zaten ortaya çıkmazdım. 31 Mart gününe kadar şehrimiz için yapacaklarımızı anlatacağım, şehrimiz için yapacak birçok projemiz var. Ben sadece üniversite hayatımın da Niğde dışına çıktım onun dışında tüm hayatımı Niğde’de geçirdim. Çocuklarımın dahi hayatlarını Niğde’de kazanmalarını, Niğde’de çalışmalarını istiyorum. Bu nedenle çocuklarımıza, torunlarımıza çok güzel bir Niğde bırakmalıyız. Ufkumuzu geniş tutarak, 30 yıl, 40 yıl sonraki Niğde’yi planlamalıyız. Ben Niğde’nin bugününe razı değilim, elbette güzel şeyler yapılmıştır. Bizler daha iyilerini yapmaya talibim. Bu konuda sizlerin değeri çok önemli, sizler bizim görünen yüzümüzsünüz” dedi.

 
Editör: TE Bilişim