Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Fakültesi akademisyenlerinden  Kemal Mert  İYİ Parti'den milletvekilliği aday adaylığı için istifa etti.

Haber: Selim GÖKEL

Eğitim Fakültesindeki  görevinden istifa eden Akademisyen Kemal Mert'in Niğde Ömer Halisdemir Üniversite sitesindeki sayfasına tıkladığınızda "Geçersiz Sayfa" şeklinde arayüz çıkıyor ve ardından sitenin ana sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Yani, bir çok makale ve eseri olan Kemal Mert'in bilgilerine erişemiyorsunuz... 

Link burada Tıklayın



AK PARTİ FARKI!...

Yine bir devlet Üniversitesi olan Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Kudret Bülbül  yaklaşık 3 gün önce Ak Parti'den Milletvekili Aday Adayı oldu ama üniversite sitesinde kendisine ait akademik bilgileri ve  fotoğrafı kaldırılmadı, aynen duruyor.  



Link burada Tıklayın

Aslında Niğde Ömer Halisdemir Üniversite'sinin yaptığı doğru, akademisyen istifa etmiş,  üniversite ile ilişiği kalmamış olur ve nitekim siteden içeriği kaldırmak gerekiyor. Ama Yıldırım Beyazıt üniversitesi dekanının hala resmi sitede bulunması yanlış. 

Önceki rektör Adnan Hoca Borhaber.net'i mahkemeye vermiş, gazetelerde tam sayfa kınama ilanları yayınlatmıştı. (Burada Tıklayın) İşte bu dönemde tedbiren! Üniversite  ile ilgili ne döküman varsa arşivi seven birisi olarak arşivlemiştim, imaj almıştım. Akademisyen Kemal Mert'in sayfasına da orada buldum... Bakın böyle bir sayfası varmış. 



 

Editör: TE Bilişim