Ak Parti Niğde Belediye Başkan Aday adayları, Belediye Başkan Adayı, Belediye Başkanı, Milletvekilleri ve İl Başkanı, Meclis Başkanı, Merkez İlçe Başkanı , Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, İl Başkanlığının koordine ettiği bir toplantıda bir araya geldi.

Ak Parti’den Belediye Başkanlığına 17 kişi resmi olarak başvuruda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Niğde Belediye Başkan Adayını Emrah Özdemir olarak açıkladı. Daha önceki yıllarda olduğu gibi, bu yıl yine aday adayları bir araya gelerek 31 Mart 2019 seçimleri için istişarede bulunarak birlik mesajı verdiler.

İnsanların özlediği bir tablo. Ak Parti’nin geleneklerinde olan ve aday kim olursa olsun desteklerini esirgemeyecekleri, kazanması için birlikte mücadele edeceklerini dile getirerek, aday seçilen Emrah Özdemir’i tebrik ettiler.

Emrah Özdemir, aday adaylarına teşekkür ederek şunları dile getirdi; ‘’Ak Parti Niğde Belediye başkanlığı için aday adayı olan tüm kardeşlerimiz ile aynı ortamda birarada olmak gerçekten onur verici. Hepimizin tek isteği ilimize hizmet etmek. Şahıstan ziyade hizmeti düşünmek. Bu yüzden sayın Cumhurbaşkanımızın görevi şahsıma tevdi etmesiyle birlikte, tebriklerinizi ilettiniz ve çalışmalarda destek olacağınızı ifade ettiniz. İşte Ak Parti böyle bir parti, İline, ülkesine hizmeti şiar edinmiş, tek dertleri hizmet. Sen, ben kaygısı değil. İnşallah 31 Mart seçimlerinde Ak Belediyeciliği ilimizde devam ettirmek için kapı kapı dolaşacak yeni projelerimizi anlatacağız. Destekleriniz için hepinize tekrar teşekkür ediyor hepinize saygılarımı sunuyorum’’ dedi.
Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin; ‘’Ak Parti hizmet partisidir. Tek amacı halkına hizmet ederek, ili ve ülkesini kalkındırmaktır. Bu minvalde aday adayı olan arkadaşlarımız ile biraraya geldik ve değerli fikirlerini alarak seçim çalışmalarını birlikte yürüteceğiz. Her birine medeni cesaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, bu hizmet yarışında ben de varım dedikleri için kutluyorum’’ dediler.

Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin ise konuşmasında; ‘’Bizler  gece gündüz el ele, kola kola birlikte yürüyeceğiz. Bizde siyasetin hiç kaybedeni olmamıştır, hep kazananı olmuştur. Yarında bu anlayış ile birlikte yol alacağız. Bu görev bana verilmezse çalışmam anlayışı bizlerde hiçbir zaman olmamıştır. Bizleri diğer siyasi partilerden ayıran en önemli özelliklerden biri budur. Çünkü tek gayesi hizmet olan kişiler Ak Parti’yi tercih ediyor. İnşallah 31 Mart Yerel seçimlerinde ipi göğüsleyerek, Niğde’ye daha büyük projeler ile hizmetimiz devam edecek’’ dedi.
 
Editör: TE Bilişim