AK Parti 4. Yerel Yönetimler Sempozyumu tamamlandı


''Yaşanabilir ve Estetik Şehirler'' başlıklı AK Parti 4. Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu Ankara Rixos Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıya 81 İlden yerel yöneticiler, belediye başkanları ve meclis üyeleri katıldı.


Sempozyuma Niğde’den de belediye başkanları ve parti görevlileri katıldı. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Başkanı Ahmet Özmen, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu ile il başkan yardımcısı Ali Dede Tekin sempozyum katılımcıları arasındaydı. Ayrıca Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu sempozyum özel jürisi ve değerlendirme komitesinde görevliydi.


Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 3. Bölge Koordinatörü Alpaslan Kavaklıoğlu sempozyumla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Sayın Başbakanımızın da teşrif ettiği AK Parti 4. Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda Yaşanabilir ve Estetik Şehirleri değerlendirdik. 21. yüzyıl şehirlerin yüzyılıdır. Kentsel Dönüşüm 21. yüzyıl Türkiye’sinin inşasıdır. Bir ülkede siyaset hizmet üzerinden yapılırsa, siyasete hizmet üzerinden not verilirse, hizmet gelişir, şehirler gelişir. AK Parti şehirlere bu manaya bakarak değer ve önem veriyor. AK Parti’nin Ustalık Dönemi’nde İdeal Şehir projeleri yükselecek. Sempozyum çalışmalarında üyesi olduğum komisyonda en başarılı projeleri değerlendirdik ve ödüllendirdik. Projeler burada diğer illerden gelenlere sergilendi. Sempozyumumuzun neticelerinin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum”. 

 















Editör: TE Bilişim