Ak Parti Niğde eski il başkanı ve Niğde’nin tanınmış simalarından  Ahmet Özmen, Niğde Belediye Başkanlığı aday adaylığı için Ak Partiye başvurusunu yaptı.

 

Yerel  seçimlere kısa bir süre kala Ak Parti Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvuruları devam ediyor. Kısa bir süre önce Ak Parti İl Başkanlığından istifa eden Ahmet Özmen Niğde Belediye Başkan aday adaylığı için İl Başkanlığına resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

 

Özmen; "Niğde’ye hizmet etmek için, Niğde’nin her alanda gelişebilmesi için  aday adaylık başvurumu yapmış bulunmaktayım. Bu süreçte tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim" dedi.

‘’İl Başkanlığı dönemimde Ak Parti Genel Merkez politikalarının işleyişini yakından bilen ve 16 aylık İl Başkanlığımda, sayın Başbakanımızla birlikte çalışan biri olarak Niğde’nin ihtiyaçlarına çözüm bulacak projeleri hayata geçireceğimi ifade etmek istiyorum’’ diyen Özmen, konuşmasına devamla;

‘’Uzun yıllardır Ak Parti’de görev almış ve İl Başkan yardımcılığından İl Başkanlığına ve Milletvekilliği adaylığına kadar birçok önemli noktada tecrübe kazanmış biri olarak, şimdi de Niğde’nin Türkiye genelinde gelişen iller arasında olması için yeni projeleri hayata geçirmek istiyorum. Niğde’nin nelere ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyor ve bunların çözüm yollarını da icraya koymak için Ak Parti Belediye Başkanlığına aday oldum’’ dedi.

 

AHMET ÖZMEN KİMDİR

 

1973 yılında Niğde İli Çamardı ilçesi Burç kasabasında doğdu. İlk ve Orta öğrenimimi Burç Kasabasında, Lise öğrenimimi Niğde Ticaret Lisesinde tamamlayıp, 1996 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. 2000 yılından itibaren S.M.MALİ MÜŞAVİR olarak kendi işyerinde çalışmakta. Niğde SMMM Odası Danışma meclisi Başkan yardımcılığı yaptı. Kamu Gözetim Kurumu Bağımsız Sorumlu Denetçilik sınavını başarıyla tamamlayıp belge almaya hak kazandı.

            9 Mayıs 2009 tarihinden itibaren İl Başkan Yrd. (Mali ve İdari işlerden sorumlu) yapmakta iken, 24.Dönem Milletvekili A.Adayı olmak için 3 Ocak 2011 tarihinde görevinden istifa etti. 29 Nisan 2012 tarihinde yapılan 4.Olağan Kongrede İl Başkanlığına seçildi. 22 Ağustos 2013 tarihinden İl Başkanlığından istifa etti. Niğde Belediye Başkan Aday Adaylığı için Ak Partiye müracaatta bulundu. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

 

Editör: TE Bilişim