Niğde’de 15 yıl Milli Eğitim Müfettişi olarak göre yapan Ahmet Özbek, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri’ne katılabilmek için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Milletvekilli Aday Adaylığını Cuma günü açıklıyor.
 
Özbek, 34 yıllık devlet memurluğu hayatında edindiği bilgi ve tecrübeleri kullanarak Niğde’ye hizmet etmek istediğini belirterek, “34 yıllık devlet memuruyum. Niğde’de 15 yıldır Milli Eğitim Müfettişi olarak görev yapmaktayım. Aslen Bor İlçesi’ndenim. Yıllarca yaptığım eğitim ve bilgimi Haziran 2011 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi saflarından milletimize, memleketimize, ilimize hizmet edebilmek için kullanacağım” dedi.
 
ADAY ADAYLIĞINI BUGÜN AÇIKLIYOR
 
Cenab-ı Allah’ın izni ile desteği ile başarıya ulaşacaklarını ifade eden Özbek, “Mübarek Cuma günü Cuma Namazımızı Dışarı Camii’nde kıldıktan sonra saat 13.00’de MHP Parti binamızda Aday Adaylığımı resmen açıklayacağım. Bugün itibari ile istifamı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne verdim ve kabul edildi. Yüksek Seçim Kurulu’nun kararı ve seçim kanunu çerçevesinde 2011 seçimlerinde Aday Adayı olarak yola çıktım. Bu çalışmalarda tüm dostlarımızı yanımızda ve partimizde görmek istiyorum” diye konuştu.
 
Haber Kaynak: Yeni Yıldız Gazetesi

Editör: TE Bilişim