Geçtiğimiz hafta MHP Bor İlçe Başkanlığının kongresi yapıldı. Ahmet Ermiş MHP Bor İlçe Başkanı seçilmişti.

Haber : Selim GÖKEL
Fotoğraf : Yasin YURTMEN


Bugün Cuma Namazını müteakip Ahmet Ermiş ve yönetimi  parti binası önünde kurban keserek dualarla görevine başladı.


Kesilen kurban ve yapılan duaların ardından parti binasına geçildi. MHP yeni yönetimi ve partilerin katıldığı etkinliğe Ahmet Ermiş ile birlikte ilçe başkanlığına aday olan Mehmet Şimşek’in de katılması dikkat çekti.


 
BAŞKAN ERMİŞ VE REFİKİ ŞİMŞEK KOLKOLA


MHP yeni ilçe başkanı Ahmet Ermiş ilçe teşkilat binasında  partililere hitaben yaptığı konuşmada; Milliyetçi Hareket Partisi’nde başkanlıktan öte, bir kardeşiniz olarak Bor ilçemizde  birliği, beraberliği sağlamak için sizlerin sayesinde göreve geldim. Bu mevkide bu güne kadar şu veya bu sebeplerden dolayı partimize küsmüş, kırılmış bütün insanlarımızla irtibat kuracağım, onları bir araya getireceğim, partimize kazandıracağız,  birlik içinde olacağız. Mehmet Şimşek beyde bu konuda desteklerini verecek zaten burada olması ile en büyük desteği vermiş oluyor, kendisine ve sizlere teşekkür ederim ”dedi.


ŞİMŞEK; BEN ARTIK PARTİMİN BİR NEFERİYİM


Kongrede refiki olan Mehmet Şimşek ise; Ben kongrede aday oldum. Milliyetçi Hareket Partisine hizmet etmekten mutluyum, gururluyum.  Ben bu partinin şuan bir neferiyim, hep birlikte olacağız, hep beraber olacağız, zaman ayrılık zamanı değil ”dedi. 



Editör: TE Bilişim