Saadet Partisi Niğde Başkanı  Ahmet Binici yaptığı basın açıklamasında, Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir’in bir yerel gazeteye yaptığı açıklamayı eleştirdi.


SP Niğde İl Başkanı Ahmet Binici açıklamasında; İktidar Partisinin Niğde İl Başkanı bir yerel gazetede haçlı seferleri ile mücadele ettiklerini ve yerel seçimleri de Türkiye’nin İstiklal Tarihi olarak değerlendirmiş.

Soruyoruz; haçlılara karşı haçlılarla birlikte mi mücadele ediyorsunuz?

Sayın Özdemir sizin haçlı tanımınız nedir?

Libya’da birlikte linç ettirdiğiniz Kaddafi, Irak’da katledilen 1.700.000 Müslüman haçlı birliğimiydi.

İran’a karşı haçlılarla birlik olup Füze Kalkanı, ve yine haçlılarla birlik olup Suriye’ye karşı sınıra Patriyot füze sistemi konuşlandırarak haçlılarla mücadele edilmez sayın başkan!

Siz değimlisiniz ki yıllardır “Haçlı Birliğine” girmek için Milli kimliğimizi tahrip edici düzenlemeler yapan? Siz değimlisiniz ki AB Bakanlığı kurup, zavallıca Haçlı kapısında bekleyen?

Sizin haçlı tanımınız nedir sayın başkan? Siz rakip partilerimi haçlılar olarak görüyorsunuz yoksa? Bundan dolayı mı yerel seçimleri İstiklal Tarihiyle bağdaştırıyorsunuz?

Yabancılara toprak satışını 30 dekardan 600 dekara çıkartıyorsunuz, sonrada İstiklal Tarihinden bahsediyorsunuz!

Petrol ve maden kanunlarını değiştirip yerli şirketlere sağlanmayan imkân ve imtiyazları yabancı şirketlere sağlıyorsunuz, sonrada haçlılarla mücadele ettiğinizi söylüyorsunuz!

Gerçekten haçlılarla mücadele eden aziz ecdadımızın yaptığı camileri, kervansarayları, han ve hamamları Avrupalılar yakıp yıkarken, siz milletin parasıyla Kiliseleri, Sinagogları onarıyorsunuz sonrada haçlılardan bahsediyorsunuz!

Milli vakıfların el konulan malları dururken patrikhane ve Süryani kiliselerinin mallarını iade ediyorsunuz!

Siz önce haçlı tanımınızı yapın sayın Özdemir!

Haçlılardan kastınız Avrupalılar mı, Amerika mı, muhalefet partilerimi, düne kadar aranızdan su sızmayan “okyanus ötesi” mi veya yolsuzlukları ortaya çıkardılar diye oradan oraya sürdüğünüz emniyet mensupları mı?

Bu nasıl istiklal tarihi, Bu nasıl haçlılarla mücadele?

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu! “dedi.




 

Editör: TE Bilişim